BH1601

Produs nou

Dulceata de aronia BIO fara zahar 220g Rawe Phenalex

Lei 16.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2 a comanda): 15,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Dulceata de aronia BIO fara zahar 220g Rawe Phenalex

Phenalex, producătorul renumitei Antioxivita, cel mai puternic antioxidant natural de pe piață, a lansat o gamă nouă de produse: RAWE – alimente bio, raw și vegane care surprind gustul adevărat al fructelor și se remarcă prin procedeul de producție care păstrează intacte substanțele nutritive ale acestora.

RAWE înseamnă mai sănătos, mai nutritiv, mai natural și nu în ultimul rând, mai delicios!

Fructele utilizate pentru obținerea acestor bunătăți provin doar din agricultura ecologică din România sau însorita Italia (în cazul sortimentului de portocale).

Procedeu unic de producție

În general, gemurile, dulcețurile și pastele din fructe sunt realizate prin pasteurizare și adaos suplimentar de zahăr pentru o conservare mai îndelungată. Metoda pasteurizării presupune fierberea fructelor la temperaturi înalte, de până la 60 – 70 de grade Celsius, apoi răcirea bruscă a acestora.

Deși are ca scop principal prelungirea valabilității produselor prin distrugerea microorganismelor care ar putea provoca fermentarea, și implicit alterarea lor, pasteurizarea distruge o mare parte din nutrienții și fitonutrienții alimentelor (în cazul acesta, a fructelor) din cauza fierberii la valori mari de temperatură.

Produsele RAWE sunt obținute fără pasteurizare, printr-un procedeu de concentrare în vid la o temperatură de maxim 42 de grade Celsius, astfel, toate substanțele nutritive cum ar fi vitaminele, fibrele și antioxidanții, dar și aroma naturală a fructelor se păstrează intacte!

Sortimentele delicioase de Dulceata RAWE sunt ambalate în vid, au un sistem special de închidere/deschidere pentru a păstra prospețimea fructelor și trebuie consumate la 5 zile după deschidere… aspect care nu va fi o problemă având în vedere gustul delicios pe care îl au.

Pentru obtinerea a 100g produs finit s-au folosit 115g aronia.

Gust adevarat de fructe! Produs pasteurizat. Produs dietetic. Fara gluten. Fabricat in Romania

Ingrediente: aronia*, suc concentrat de struguri*. Nimic altceva.

Valoarea energetica 150.6 kcal / 631.3kJ

Proteine 6.80 g

Glucide totale 34.6 g

Din care zaharuri totale(din fruct) 24.5 g

Produs de Phenalex in Romania

Cod: BH1601

Brand: PHENALEX ROMANIA

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dulceata de aronia BIO fara zahar 220g Rawe Phenalex

Dulceata de aronia BIO fara zahar 220g Rawe Phenalex

30 other products in the same category: