GA896

Produs nou

Mic dejun bio crocant amarui, fara gluten 300g BauckHof

Lei 28.5

-5%

Lei 27.1

Pret Redus!

Mic dejun bio crocant amarui, fara gluten 300g BauckHof

Un musli de ciocolată crocantă doar cu ciocolată neagră. Bilele și fulgii pe care îi conține sunt obținuți din porumb si din cereale fără gluten, orez, amarant și hrișcă. Datorită ciocolatei amaruie, musliul crocant de ciocolată Bauckhof nu este prea dulce și totuși are gust intens de ciocolată. 

Are un gust grozav cu lapte, iaurt sau suc pentru micul dejun. De asemenea, potrivit pentru gustare. 

Toate produsele fără gluten de la Bauckhof sunt verificate în laborator după producție și ambalare și sunt înregistrate la societatea germană de celiaci cu analiză de gluten. 

Stiati ca… Fulgii de musli sunt obtinuti din bobul integral de cereala – este indepartat doar stratul fibros, dur, exterior? Acesta este presat pentru a capata o forma cunoscuta de consumatori dupa care este prajit sau oparit. Datorita acestor ultime proceduri, amidonul este adus intr-o forma digerabila, enzimele care ar putea produce alterarea in timp sunt inactivate. Drept urmare, bobul de cereala isi va mentine vitaminele din grupa B intregi dar si fibrele, tocoferolul, cu alte cuvinte toti nutrientii de care omul modern are nevoie.

Daca ar fi sa alegem ingredientul ideal din toate punctele de vedere pentru prima masa a zilei adica micul dejun, cel mai indicat este musli. Musli in cea mai simpla forma, fara grasimi sau indulcitori, fara ca cerealele sa fie prelucrate inainte de a fi combinate cu musli. De ce? Deoarece aceasta varianta de musli confera cele mai multe beneficii, este bogat in fibre, in vitamine, antioxidanti, amidon, minerale.

Consumul regulat de musli te poate scapa si de anumite probleme de sanatate precum constipatie, tulburari de tranzit. Daca afectiunile pe care vrei sa le previi sau sa le inlaturi sunt mai grave (diabet zaharat, boli cardiovasculare) iti poti indrepta fara probleme atentia asupra musli-ului.

Ingrediente: gris de porumb*, ciocolata neagra* 21% (masă de cacao*, zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, pudra de cacao*), samburi de floarea soarelui*, făină de orez*, faina de orez* integrala, făină de hriscă*, zahăr brut din trestie*, faina de amaranth*, sare de mare, pudra de cacao*, malt de porumb*. *provin din agricultura ecologica.

FARA GLUTEN

Valori nutritive:

kj: 1819

kcal: 434

grasimi: 16.1g

acizi grasi saturati: 6,6g

glucide: 59,1g

zaharuri: 12,1g

fibre: 5,8g

proteine: 10,1g

sare: 0,68g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia, lapte, resturi de fructe cu coji

Bauck Hof producator de TOP pentru produse Bio, FARA GLUTEN SI FARA LACTOZA.

In anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.

Amestecuri delicioase de prajituri si paine, muesli sanatos, fructe dulci sau mix pentru burger copios: intotdeauna organic, daca este posibil Demeter, vegan, fara gluten. In orice caz, intotdeauna delicios. Timp de mai bine de 45 de ani, produsele noastre Bauckhof au reprezentat retete traditionale pentru intreaga familie.

Cod: GA896

Brand: BAUCKHOF BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2022-03-23
Recomand

Produse foarte bune! Le recomand cu toată încrederea!

    Write your review!

    Write a review

    Mic dejun bio crocant amarui, fara gluten 300g BauckHof

    Mic dejun bio crocant amarui, fara gluten 300g BauckHof

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: