GA908

Produs nou

Mix de faina pt prajituri bio, fara gluten 800g Bauckhof

Lei 34.0

-5%

Lei 32.3

Pret Redus!

Mix de faina pt prajituri bio, fara gluten 800g Bauckhof

Amestec de făină fără gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturi de biscuiți și aluaturi fragede.

Acest produs este fără gluten. Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.

Reteta de baza pentru un aluat de biscuiti: 100g mix de faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon 4 oua.

Se bate albusul de la ou cu sare cu ajutorul unui tel,si se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare. Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca. Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si care se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou.

Deasemenea se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou amestecandu-se in continuare.

Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil an fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180*C timp de 10-12 minute.

Ingrediente: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, faina integrala de orez*.

*provin din agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1463

kcal: 345

grasimi: 0.4g

acizi grasi saturati: 0.1g

glucide: 81,2g

zaharuri: 0.1g

fibre: 4.2g

proteine: 1.9g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia

Bauck Hof producator de TOP pentru produse Bio, FARA GLUTEN SI FARA LACTOZA.

In anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.

Amestecuri delicioase de prajituri si paine, muesli sanatos, fructe dulci sau mix pentru burger copios: intotdeauna organic, daca este posibil Demeter, vegan, fara gluten. In orice caz, intotdeauna delicios. Timp de mai bine de 45 de ani, produsele noastre Bauckhof au reprezentat retete traditionale pentru intreaga familie.

Cod: GA908

Brand: BAUCK HOF BIO

Reviews

Write a review

Mix de faina pt prajituri bio, fara gluten 800g Bauckhof

Mix de faina pt prajituri bio, fara gluten 800g Bauckhof

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: