GA911

Produs nou

Mix pentru burger cu tomate si busuioc bio 140g Bauckhof

Lei 16.0

-5%

Lei 15.2

Pret Redus!

Mix pentru burger cu tomate si busuioc bio 140g Bauckhof

Fiecare pachet conține suficient amestec de burgeri pentru șase burgeri mari sau 12 mici. Pe ambalaj veți găsi recomandări suplimentare de pregătire pentru burgeri speciali sau variante pentru burgeri cu usturoi, brânză, ciuperci, precum și sfaturi de rețetă din bucătăria Bauckhof pentru caserole și umpluturi de legume.

Acest produs este controlat fără gluten. Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laborator imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.

Ingrediente: fulgi integrali de orez*, faina de orez*, fulgi integrali de mei*, faina de porumb*, extrudat de porumb*(faina de orez integral*faina de porumb*, sare de mare), bucati de tomate* (pasta de tomate concentrata*, amidon de porumb*), sare, busuioc*, ceapa*, pastarnac*, morcovi*, curcuma*, piper alb*, ulei de masline*

*provin din agricultura ecologica

Valori nutritive:

kj: 1464

kcal: 346

grasimi: 2,1g

acizi grasi saturati: 0,5g

glucide: 71g

zaharuri: 4,0g

fibre: 4,1g

proteine: 8,7g

sare: 3,1g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia

Bauck Hof producator de TOP pentru produse Bio, FARA GLUTEN SI FARA LACTOZA.

In anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei.

Amestecuri delicioase de prajituri si paine, muesli sanatos, fructe dulci sau mix pentru burger copios: intotdeauna organic, daca este posibil Demeter, vegan, fara gluten. In orice caz, intotdeauna delicios. Timp de mai bine de 45 de ani, produsele noastre Bauckhof au reprezentat retete traditionale pentru intreaga familie.

Cod: GA911

Brand: BAUCK HOF BIO

Reviews

Write a review

Mix pentru burger cu tomate si busuioc bio 140g Bauckhof

Mix pentru burger cu tomate si busuioc bio 140g Bauckhof

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: