GA972

Produs nou

Pasta de migdale bio vegan 250g Rapunzel

Lei 54.0

-5%

Lei 51.3

Pret Redus!

Pasta de migdale bio vegan 250g Rapunzel

Când te gândești la unt de migdale, cu siguranță îți vin în minte numeroasele beneficii cu care aceste minunate nuci sunt înzestrate de către generoasă Mama Natură. Pe lângă gustul lor subtil, dulceag și aromat, ele vin la pachet cu o mulțime de daruri.

Pasta de migdale bio vegana, bogata în vitamina E şi B1, fier, Calciu şi Magneziu. 100% migdale organice, fără aditivi - pur și simplu bucurie. Gust aromatic si fin macinat. Deoarece folosim numai nuci organice și fără aditivi, uleiul migdalelor se va ridica la suprafață. Pur și simplu amestecați viguros și continutul devine din nou cremos.

Aroma plină a migdalelor se dezvolta prin prăjirea ușoară cu aer cald din energiile regenerative. Apoi, migdalele sunt fin măcinate. Producția atentă vă garantează gustul unic!

Este foarte ușor să încorporați beneficiile untului de migdale în dietă voastră. Îl puteți folosi în smoothies de ciocolată, pe banane feliate, împreună cu pastă de curmale și agave pentru a face un caramel excelent, în orice rețeta sau combinație care necesită unt de arahide și în retelete minunate de prăjituri raw vegane, pline de beneficii și extrem de savuroase.

Răsfățați-vă papilele gustative, sufletul și corpul, atât cu gustul cât și cu bogăția de beneficii ale untului de migdale!

Ingrediente: Migdale 100%. Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Valori nutritive:

kj: 2680

kcal: 649

grasimi: 57g

acizi grasi saturati: 5.5g

glucide: 5g

zaharuri: 3.9g

fibre: 9.3g

proteine: 23g

sare: 0,01g

fier: 4.1mg (29%) DZR

calciu: 295mg (37%) DZR

magneziu: 236mg (63%) DZR

vitamina E: 17mg (142%) DZR

*doza zilnica recomandata

Alergeni: migdale

Alergeni urme: arahide, susan, lupin, lapte, nuci

Cod: GA972

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Pasta de migdale bio vegan 250g Rapunzel

Pasta de migdale bio vegan 250g Rapunzel

30 other products in the same category: