BH1695

Produs nou

Vitamina B12 lipozomala vegana 60ml Lipolife Hydroxy

Lei 114.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 108,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 103,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Vitamina B12 lipozomala vegana 60ml Lipolife Hydroxy

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absorbtie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Furnizand organismului vitamina B12 in forma lipozomala, asigura absortie maxima a acestei vitamine atat de indispensabile pentru sanatatea sistemului nervos, ajutand la eliminarea starilor de oboseala.

Vitamina B12 Lipolife vine sub forma de Hydroxocobalamin.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contin cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contin doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contin nici zahar. 

Mod de administrare: 1ml pe zi in doza unica, echivalentul a 1000mcg Vitamina B12, reprezentand 40,000% din VNR. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.

Un flacon de 60ml = 60 de portii pentru 60 de zile.

Ingrediente: Vitamina B12 (Hydroxocobalamin), Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, apa, xylitol, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), arome naturale de caise si vanilie, urme de Ethanol si Glycerol.

Important din Anglia

Flacon cu 60ml prevazut cu pipeta.

Cod: BH1695

Brand: LIPOLIFE VITAMINE LIPOZOMALE

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitamina B12 lipozomala vegana 60ml Lipolife Hydroxy

Vitamina B12 lipozomala vegana 60ml Lipolife Hydroxy

30 other products in the same category: