BH1699

Produs nou

Omega V3 lipozomal vegan 150ml Lipolife

Lei 179.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 170,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 161,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Omega V3 lipozomal vegan 150ml Lipolife

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct Lipolife - Omega V3 lipozomal, vegan, 150ml

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Omega V3 este inlocuitorul vegan pentru uleiul de peste. Omega V3 este un complex de acizi grasi Omega patentat, fiind prima sursa vegana de EPA si DHA, oferind tuturor veganilor posibilitatea de a beneficia de calitatile uleiului de peste, de la copii pana la adulti.

Acizii grasi din Omega V3 sunt extrasi din alga marina Schizochytrium.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contin cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contin doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contin nici zahar. 

Mod de administrare: 5ml pe zi in doza unica. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.
O doza de 5ml contine: 210mg DHA si 105mg EPA.

Un flacon de 150ml = 30 de portii pentru 30 de zile.

Ingrediente: complex patentat Life'sOMEGA (din alga marina Schizochytrium), Phosphatidylcholine derivate din lecitina de floarea soarelui, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, xylitol, Glycerol, aroma naturala de ananas.

Important din Anglia

Sticla cu 150ml prevazut cu pipeta de dozare.

Cod: BH1699

Brand: LIPOLIFE VITAMINE LIPOZOMALE

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Omega V3 lipozomal vegan 150ml Lipolife

Omega V3 lipozomal vegan 150ml Lipolife

30 other products in the same category: