BH1704

Produs nou

ADEK Vitamina A, D, E si K 90 tablete Essence

Lei 80.5

-5%

Lei 76.5

Pret Redus!

ADEK Vitamina A, D, E si K 90 tablete Essence

Complex de vitamine A, D, E si K.

Ingrediente: vitamina E (D-alfa-tocoferol), vitamina A (palmitat de retinil), vitamina K2 (menachinona-7), vitamina D (colecalciferol), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-aglomerare (carbonat de calciu, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu 250ml apa.

Ingrediente active pentru 1 tableta (doza zilnica): 
Vitamina E       10 mg          83% din VNR*
Vitamina A       590 μg            74% din VNR*
Vitamina K       55 μg              73% din VNR*
Vitamina D       50 μg              1000% din VNR*
*valoarea nutritionala de referinta

Actiunea vitaminei A:
Vitamina A sustine procesele de vedere afectând activitatea fotoreceptorilor de pe retina ochiului. Vitamina A functioneaza si prin sustinerea sistemului imunitar. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca vitamina A contribuie la mentinerea metabolismului normal al fierului.
Efectele deficitului de vitamina A:
Deficitul de vitamina A se manifesta prin probleme cu vederea în întuneric (orbire nocturna). În cazuri extreme, deficitul de vitamina A poate provoca uscarea si craparea pielii. La fel se poate întâmpla si cu membranele mucoase. Problemele cu absorbtia fierului pot rezulta si din scaderea aportului de vitamina A. Aportul zilnic de referinta al vitaminei A este de 800 mcg echivalent de retinol.

Actiunea vitaminei D3:
Vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, datorita sprijinului semnificativ al metabolismului calciului si fosforului. Datorita vitaminei D, este posibil sa se mentina concentratia corecta de calciu în sânge.
Utilizarea vitaminei D3:
Suplimentarea cu vitamina D3 este recomandata persoanelor care doresc sa-si îmbunatateasca starea oaselor si a dintilor si sa utilizeze bine calciul consumat. Se recomanda utilizarea vitaminei D împreuna cu vitamina K. Aportul zilnic de referinta al vitaminei D3 este de 5mcg (200iu).

Actiunea vitaminei E:
Vitamina E este un puternic antioxidant care protejeaza celulele împotriva radicalilor liberi (stres oxidativ).
Utilizarea vitaminei E:
Vitamina E trebuie consumata într-o cantitate de cel putin 12 mg echivalent alfa-tocoferol. Aceasta este doza zilnica pentru vitamina E.

Actiunea vitaminei K2:
Vitamina K2 ajuta la mentinerea oaselor sanatoase. Alaturi de calciu si vitamina D3, vitamina K2 sustine procesul de osificare. În plus, vitamina K2 contribuie la coagularea corecta a sângelui.
Utilizarea vitaminei K2:
Aportul zilnic de vitamina K2 este de 75 mcg. Pentru cele mai bune rezultate, vitamina K2 trebuie luata cu vitamina D3, în prezenta grasimilor, deoarece vitamina K2 si vitamina D3 sunt mai bine absorbite atunci când sunt luate cu o masa mai bogata in grasimi.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos

Alergeni: produsul poate contine urme de gluten, soia, lapte, oua, telina si mustar.

Fabricat in UE

Cod: BH1704

Brand: Essence Food Supplement

Reviews

Write a review

ADEK Vitamina A, D, E si K 90 tablete Essence

ADEK Vitamina A, D, E si K 90 tablete Essence

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: