BH1705

Produs nou

Magneziu + B6 90 tablete Essence

Lei 43.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 41,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 39,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Magneziu + B6 90 tablete Essence

Un preparat avansat care contine magneziu si vitamina B6 de cea mai buna calitate în doze solide! Biodisponibilitate foarte buna, rezultata din formulele utilizate.

Essence Nutrition Magnesium + B6 - un supliment de înalta calitate, datorita caruia puteti completa rapid orice deficiente de magneziu. Fiecare portie include, de asemenea, un adaos solid de vitamina B6, care dovedeste formula sa cuprinzatoare.

Magneziul este implicat în peste 300 de reactii metabolice, prin urmare este un mineral extrem de important pentru oameni. De asemenea, este responsabil pentru evolutia corecta a contractiilor musculare, conducerea impulsurilor nervoase (inclusiv neuromusculare), dar participa si la sinteza proteinelor noi din corp (influentând astfel procesele anabolice). În plus, este de o mare importanta pentru mentinerea echilibrului energetic al organismului (participa la procesul de producere a energiei la nivelul celulelor individuale) - participa la procesul de glicoliza. Este demn de remarcat faptul ca concentratia sa adecvata în organism afecteaza sistemul imunitar, endocrin si chiar digestiv. Influenta magneziului asupra imunitatii mentale în situati stresante nu poate fi supraestimata. Contribuie la scaderea tensiunii arteriale, care este o problema foarte importanta pentru persoanele care se lupta cu hipertensiunea (nu este un medicament si nu ar trebui tratat ca atare).

Vitamina B6 continuta în preparat joaca o serie de roluri importante în organism, inclusiv: ajuta la sinteza corecta a cisteinei, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si imunitar, contribuie la mentinerea unui metabolism adecvat al proteinelor si al glicogenului. Aceasta vitamina contribuie, de asemenea, la reglarea activitatii hormonale si, mai presus de toate, contribuie la reducerea oboselii.

Ingrediente: magneziu (citrat de magneziu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-aglomerare (carbonat de calciu, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare:  1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu 250ml apa.

Ingrediente active pentru 1 tableta (doza zilnica): 
Magneziu    125 mg         33% din VNR*
Vitamina B6    5 mg         357% din VNR*

*valoarea nutritionala de referinta

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos

Alergeni: produsul poate contine urme de gluten, soia, lapte, oua, telina si mustar.

Fabricat in UE

Cod: BH1705

Brand: Essence Food Supplement

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Magneziu + B6 90 tablete Essence

Magneziu + B6 90 tablete Essence

30 other products in the same category: