BH1706

Produs nou

Potasiu 90 tablete Essence

Lei 59.0

-5%

Lei 56.1

Pret Redus!

Potasiu 90 tablete Essence

Potasiul este un activator al a peste 40 de reactii enzimatice care au loc în organism. Este cel mai important cation intracelular care determina potentialul membranelor celulare si are un efect inhibitor asupra activitatii sodiului în ceea ce priveste excitabilitatea celulelor nervoase si musculare.

Concentratia intracelulara de potasiu îndeplineste o serie de functii importante din punct de vedere metabolic, inclusiv participarea la biosinteza proteinelor. Numeroase enzime necesita prezenta ionilor de potasiu pentru o activitate maxima. Pe scurt, potasiul afecteaza echilibrul adecvat al apei si al electrolitilor si, de asemenea, participa la reglarea presiunii osmotice a celulelor si la transformarea nutrientilor. Datorita acestuia, este posibila activarea diferitelor enzime ale corpului.

Ingrediente: potasiu (citrat de potasiu), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-aglomerare (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Administrare:  3 tablete pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu 250ml apa.

Ingrediente active pentru 3 tablete (doza zilnica): 

Potasiu    1000 mg         50% din VNR*

*valoarea nutritionala de referinta

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos

Alergeni: produsul poate contine urme de gluten, soia, lapte, oua, telina si mustar.

Fabricat in UE

Cod: BH1706

Brand: Essence Food Supplement

Reviews

Write a review

Potasiu 90 tablete Essence

Potasiu 90 tablete Essence

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: