BH1709

Produs nou

Vitamina B3 niacina 120 tablete Essence

Lei 56.5

-5%

Lei 53.7

Pret Redus!

Vitamina B3 niacina 120 tablete Essence

Niacina (cunoscuta si sub numele de vitamina B3 sau vitamina PP) este o vitamina usor solubila în apa. Termenul de niacina se refera atât la acidul nicotinic, cât si la nicotinamida activa biologic (nicotinamida). Amida acidului nicotinic (împreuna cu acidul nicotinic) este un substrat pentru sinteza coenzimelor (NAD si NADP), care participa la peste 50 de reactii de oxidare si reducere, adica sunt necesare pentru buna functionare a metabolismului celular. Este legat atât de procesele catabolice (glicoliza, respiratie celulara), cât si de cele anabolice (biosinteza lipidelor) din corpul uman. Niacina este, de asemenea, implicata în transformarea proteinelor si carbohidratilor, precum si în unele sinteze sistemice.

Ce actiune arata niacina?

Niacina contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat si la reducerea senzatiei de oboseala, ceea ce este foarte important, nu numai pentru persoanele cu un stil de viata activ. Aceasta vitamina ajuta la buna functionare a sistemului nervos si la mentinerea functiilor psihologice adecvate. Niacina ajuta, de asemenea, la mentinerea starii adecvate a membranelor mucoase, precum si la mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente: niacina (nicotinamida), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-aglomerare (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Administrare:  1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu 250ml apa.

Ingrediente active pentru 1 tableta (doza zilnica): Niacina 500 mg 3125% din VNR*. *valoarea nutritionala de referinta

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos

Alergeni: produsul poate contine urme de gluten, soia, lapte, oua, telina si mustar.

Fabricat in UE

Cod: BH1709

Brand: Essence Food Supplement

Reviews

Write a review

Vitamina B3 niacina 120 tablete Essence

Vitamina B3 niacina 120 tablete Essence

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: