GA1179

Produs nou

Faina de orez integral bio Demeter 500g Spielberger

Lei 21.0

-5%

Lei 20.0

Pret Redus!

Faina de orez integral bio Demeter 500g Spielberger

Făina de Orez este o sursă bogată de minerale precum: zinc, magneziu, seleniu, mangan, antioxidanți, fibre, complex de vitamina B. Ajută la remineralizarea organismului. Seleniul micșorează riscul de apariție a unor afecțiuni cardiace. Fibrele conferă senzația de sațietate. Este o sursă de antioxidanți.

Se pot prepara clătite, budinci, precum și preparate de panificație.

Certificare FARA GLUTEN si Demeter.

Ingrediente: Faina de orez integral. 100% agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1516

kcal: 362

grasimi: 0.7g

acizi grasi saturati: 0.2g

glucide: 79.6g

zaharuri: 0.2g

proteine: 7.2g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1179

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Faina de orez integral bio Demeter 500g Spielberger

Faina de orez integral bio Demeter 500g Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: