GA1187

Produs nou

Faina pentru mamaliga bio Demeter, fara gluten 500g Spielberger

Lei 19.0

-5%

Lei 18.1

Pret Redus!

Faina pentru mamaliga bio Demeter, fara gluten 500g Spielberger

Faina de mamaliga este potrivita pentru gătit rapid ca garnitura, găluște sau deserturi. Pentru faina de mamaliga, boabele de porumb sunt măcinate sub forma de gris, prefierte și apoi uscate.

Malaiul este faina obtinuta din macinarea boabelor de porumb si timp de secole a reprezentat hrana de baza a romanilor, mai exact „mamaliga”. Potrivit nutriționiștilor, porumbul conține numeroase vitamine (A, complex B, C, E si K), minerale (fier, fosfor, magneziu, zinc, potasiu), fibre si amidon. De asemenea, malaiul este bogat in acizi grasi nesaturati si contine multe hidrocarburi.

Malaiul – Beneficii pentru sanatate

- Spre deosebire de faina de grau, cea de porumb nu contine gluten si poate fi consumata de persoanele cu boala celiaca sau cu intoleranta la gluten.

- Malaiul este usor de asimilat, ajutand la o mai buna digestie.

- Ajuta la echilibrarea tranzitului intestinal si mentine senzatia de satietate.

- Ajuta la buna functionare a organismului si mentinerea energiei. Totusi, poate dauna siluetei atunci cand este consumat excesiv.

- Malaiul contine polifenoli, antioxidanti care ajuta la combaterea radicalilor liberi ce cauzează stresul oxidativ, principalul vinovat de aparitia inflamatiilor.

Atentie! Porumbul este cultivat pe scara larga si a fost unul dintre primele alimente modificate genetic. Astfel, o mare parte din porumbul cultivat astazi esta modificat genetic cu repercusiuni asupra sanatatii noastre pe termen lung. De aceea, este recomandat sa folositi doar variante ecologice (BIO) de porumb si malai.

Ingrediente: gris de porumb. 100% agricultura ecologica biodinamica Demeter.

Origine: Germania

Valori nutritive:

kj: 1444

kcal: 345

grasimi: 1.1g

acizi grasi saturati: 0.1g

glucide: 73.8g

zaharuri: 1.5g

proteine: 8.8g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: soia

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1187

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Faina pentru mamaliga bio Demeter, fara gluten 500g Spielberger

Faina pentru mamaliga bio Demeter, fara gluten 500g Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: