GA1198

Produs nou

Fulgi de quinoa fara gluten BIO 250g Spielberger

Lei 22.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 21,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 20,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi de quinoa fara gluten BIO 250g Spielberger

Cu aroma lor de nuci, imbunatateste orice musli si se amesteca minunat cu dulciuri si terci. Pentru fulgii de quinoa, cerealele integrale sunt mai intai spalate, introduse la abur și apoi se preseaza pentru obtinerea fulgilor. Acest lucru păstrează toate ingredientele cerealei integrale.

Ingrediente: Fulgi de quinoa. 100% agricultura ecologica.

Valori nutritive:

kj: 1468

kcal: 348

grasimi: 5.0g

acizi grasi saturati: 0.5g

glucide: 58.5g

zaharuri: 1.8g

proteine: 13.8g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1198

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi de quinoa fara gluten BIO 250g Spielberger

Fulgi de quinoa fara gluten BIO 250g Spielberger

30 other products in the same category: