GA1203

Produs nou

Fulgi integrali din 4 cereale BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 13.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 12,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 11,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi integrali din 4 cereale BIO Demeter 500g Spielberger

Fulgii cu 4 boabe sunt un amestec echilibrat. Ele reprezintă o bază ideală pentru cereale, muesli, deserturi și supe. Boabele diferitelor tipuri de cereale sunt introduse la abur și apoi se preseaza în fulgi. Amestecul se face doar dupa ce se obtin fulgii din fiecare cereala. Tratamentul delicat mărește durabilitatea si pastreaza calitatile nutritionale ale cerealelor integrale.

Ingrediente: fulgi de ovaz*, fulgi de orz*, fulgi de alac*, fulgi de secara*. 100% agricultura ecologica biodinamica Demeter.

Valori nutritive:

kj: 1415

kcal: 336

grasimi: 3.5g

acizi grasi saturati: 0.6g

glucide: 62.6g

zaharuri: 1.5g

proteine: 11,6g

sare: 0.1g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: ovaz, secara, spelta, orz

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1203

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi integrali din 4 cereale BIO Demeter 500g Spielberger

Fulgi integrali din 4 cereale BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: