GA1206

Produs nou

Fulgi din teff BIO fara gluten 250g Spielberger

Lei 26.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 24,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 23,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Fulgi din teff BIO fara gluten 250g Spielberger

Teff este un tip de mei pitic care provine inițial din Africa de Est. Pentru fulgii noastri de teff fără gluten, bobul întreg este mai întâi aburit și apoi turnat într-un fulg foarte delicat. În acest fel, toate ingredientele bobului integral sunt păstrate.

Fulgii de teff fără gluten pot fi consumati fără a fi gătiti sau înmuiati. Amestecați 2-3 linguri în cereale. Cu lapte / suc / băuturi de cereale și câteva fructe calde sau reci, puteți pregăti o masă rapidă și sănătoasă. Fulgi de teff pot fi de asemenea folosiți ca adaos la supe, smoothie-uri, salate sau preparate din legume.

Ingrediente: fulgi de teff*. *provin din agricultura ecologica certificata

Origine: Germania

Valori nutritive:

kj: 1499

kcal: 354

grasimi: 2,4g

acizi grasi saturati: 0,4g

glucide: 73,8g

zaharuri: 0,5g

proteine: 13,4g

sare: 0,3g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1206

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fulgi din teff BIO fara gluten 250g Spielberger

Fulgi din teff BIO fara gluten 250g Spielberger

30 other products in the same category: