GA1213

Produs nou

Grau boabe bio Demeter 1Kg Spielberger

Lei 14.0

-5%

Lei 13.3

Pret Redus!

Grau boabe bio Demeter 1Kg Spielberger

Grâul are o istorie milenară constituind baza alimentației. Bobul de grâu este considerat un adevărat "ou" vegetal, datorită conținutului său bogat nutritiv. Condiția pentru a ne putea bucura de această bogăție este de a consuma grâul sub forma sa integrală,

Grâul conține o paletă largă de nutrienți: fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6), vitaminele E și K. Asemenea fructelor și legumelor, grâul contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanți, compușii care ne protejează celulele de acțiunea negativă a radicalilor liberi. Scade riscul de boli cardiovasculare, diabet și obezitate. Grâul și produsele pe bază de grâu sunt și o importantă sursă de fibre alimentare. Grâul conține, în principal, fibre insolubile, esențiale pentru buna funcționare a tranzitului intestinal. Se știe că, în general, o dietă bogată în fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare și la controlul diabetului de tip 2. În același timp, se pare ca un aport ridicat de fibre ar fi asociat cu un risc diminuat de cancer de colon și cu o mai mare senzație de sațietate. Planta are și calități mineralizante, tonice, diuretice, antiinflamatorii.

El este cea mai importanta cereala pentru pâine, dar este gustoasa în musli, srot sau in chiftele.

Ingrediente: grau. 100% agricultura biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1380

kcal: 327

grasimi: 1.8g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 59.6g

zaharuri: 0.6g

proteine: 11.4g

sare: 0.02g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: grau

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1213

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

Write a review

Grau boabe bio Demeter 1Kg Spielberger

Grau boabe bio Demeter 1Kg Spielberger

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: