GA1214

Produs nou

Gris de grau BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 10.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 10 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 9,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Gris de grau BIO Demeter 500g Spielberger

Gris de grâu este deosebit de potrivit pentru budinca delicioasă de gris, cremă de gris, găluște de gris. Grisul de grâu apare atunci când se macina grâu cu o anumită mărime a granulelor, care este cernută. Grisul de grâu conține bucati de coajă și germeni de grâu.

Grâul conține o paletă largă de nutrienți: fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6), vitaminele E și K. Asemenea fructelor și legumelor, grâul contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanți, compușii care ne protejează celulele de acțiunea negativă a radicalilor liberi. Scade riscul de boli cardiovasculare, diabet și obezitate.

Grâul și produsele pe bază de grâu sunt și o importantă sursă de fibre alimentare. Grâul conține, în principal, fibre insolubile, esențiale pentru buna funcționare a tranzitului intestinal. Se știe că, în general, o dietă bogată în fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare și la controlul diabetului de tip 2. În același timp, se pare ca un aport ridicat de fibre ar fi asociat cu un risc diminuat de cancer de colon și cu o mai mare senzație de sațietate. Planta are și calități mineralizante, tonice, diuretice, antiinflamatorii.

Ingrediente:gris de grau. 100% agricultura ecologica biodinamica(Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1364

kcal: 321

grasimi: 0.8g

acizi grasi saturati: 0.2g

glucide: 69g

zaharuri: 0.8g

proteine: 10.3g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: gris de grau

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1214

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Gris de grau BIO Demeter 500g Spielberger

Gris de grau BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: