GA1220

Produs nou

Hrisca BIO 500g Spielberger

Lei 25.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 24,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 23 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Hrisca BIO 500g Spielberger

Hrisca este o excelenta proteina vegetala, contine 8 aminoacizi esentiali, inclusiv lizina. De asemenea este o sursa excelenta de mangan, cupru si magneziu precum si de fibre. Este un aliment slab caloric fiind recomandat persoanelor cu probleme de greutate.

Hrisca este cunoscuta si sub numele de kasha. Kasha este un mic dejun traditional din Ucraina. Pentru a prepara kasha, hrisca se fierbe în lapte apoi i se adauga scortisoara si miere dupa gust.

Ingrediente: hrisca provin din agricultura ecologica. Origine: Germania

Valori nutritive:

kj: 1466

kcal: 346

grasimi: 1,7g

acizi grasi saturati: 0,4g

glucide: 71,0g

zaharuri: 0,3g

proteine: 9,8g

sare: <0,01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: gluten

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1220

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Hrisca BIO 500g Spielberger

Hrisca BIO 500g Spielberger

30 other products in the same category: