GA1224

Produs nou

Mei maro germinabil BIO 500g Spielberger

Lei 21.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 20,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 19,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Mei maro germinabil BIO 500g Spielberger

Meiul maro Spielberger este potrivit pentru germinare sau măcinare. Cerealele întregi nu pot fi gătite, deoarece coaja tare nu devine moale. Presărați 2 - 3 linguri de germeni de mei brun sau meiul brun măcinat peste musli, salată, supe sau feluri de legume.

Instrucțiuni de germinare: Înmuiați meiul maro timp de 24 de ore. Apoi varsati apa și așezați semințele în germinatorul sau borcanul germinator. Clătiți cu apă de 2 până la 3 ori pe zi și scurgeti apa.

Procesul de germinare durează 3 - 5 zile.

Ingrediente: mei* maro. *provin din agricultura ecologica certificata

Valori nutritive:

kj: 1590

kcal: 380

grasimi: 4,5g

acizi grasi saturati: 1,0g

glucide: 54,9g

zaharuri: 2,3g

proteine: 9,9g

sare: 2,25g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1224

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Mei maro germinabil BIO 500g Spielberger

Mei maro germinabil BIO 500g Spielberger

30 other products in the same category: