GA1225

Produs nou

Mix de faina BIO Demeter fara gluten 500g Spielberger

Lei 19.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 18,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 17,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Mix de faina BIO Demeter fara gluten 500g Spielberger

Baza ideala pentru produse de patiserie inchise la culoare, fara gluten, cum ar fi paine, tarta , pizza si multe altele.

Ingrediente:faina de orez** integral, faina de porumb**, faina de hrisca**, faina de mei*, faina din seminte de roscove*. 100% agricultura biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1496

kcal: 355

grasimi: 2,4g

acizi grasi saturati: 0,4g

glucide: 71,8g

zaharuri: 0,8g

proteine: 9,3g

sare: 0,01g

*doza zilnica recomandata

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1225

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Mix de faina BIO Demeter fara gluten 500g Spielberger

Mix de faina BIO Demeter fara gluten 500g Spielberger

30 other products in the same category: