GA1240

Produs nou

Samburi de floarea soarelui BIO Demeter 400g Spielberger

Lei 19.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 18,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 17,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Samburi de floarea soarelui BIO Demeter 400g Spielberger

Semintele de floarea soarelui SPIELBERGER provin de la fermierii Demeter din Germania, Austria si Ungaria. Exista o colaborare stransa de lunga durata cu acesti fermieri.

Semintele de floarea-soarelui sunt o parte importanta a bucatariei cu alimente integrale. Aduc varietate in paine si produse de patiserie, cereale sau salata.

Ingrediente: samburi de floarea soarelui*. *provin din agricultura ecologica biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 2526

kcal: 610

grasimi: 49g

acizi grasi saturati: 5,4g

glucide: 12,3g

zaharuri: <0,5g

fibre: 6,3g

proteine: 26,5g

sare: 0,01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: susan

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1240

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Samburi de floarea soarelui BIO Demeter 400g Spielberger

Samburi de floarea soarelui BIO Demeter 400g Spielberger

30 other products in the same category: