GA1241

Produs nou

Secara BIO Demeter 1kg Spielberger

Lei 12.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 11,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 10,8 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Secara BIO Demeter 1kg Spielberger

Fibrele din secară ajută la eliminarea mai rapidă a toxinele, împingându-le spre colon; în general produsele bogate în fibre au rolul de a preveni apariția cancerului de colon, protejând eficient celulele sănătoase. Produsele din secară sunt foarte sățioase, dând imediat senzația de saturare, chiar după o cantitate scăzută, ceea ce ajută la pierderea/menținerea greutății corporale.

Un mic dejun bogat în cereale integrale, în special secară, susține sănătatea gastrointestinală în general și aduce beneficii sistemului cardiovascular, scăzând, în cazul adulților, riscul atacurilor de inimă și a infarcturilor. Fitonutrienții din secară luptă mai puternic împotriva celulelor canceroase decât cei prezenți în legume sau fructe. Secara scade riscul de dobândire a diabetului, iar persoanelor care suferă de această afecțiune li se recomandă produsele din secară, în defavoarea celor din grâu, fiindcă acestea scad nivelul de insulină.

Secara NU este recomandată persoanelor cu intoleranță la gluten, datorită conținutului important de gluten, însă efectul negativ este mai scăzut decât în cazul grâului. Recomandarea noastră este să discutați în prealabil cu un medic nutriționist.

Ingrediente: secara. 100% agricultura ecologica biodinamica (Demeter)

Valori nutritive:

kj: 1362

kcal: 323

grasimi: 1.7g

acizi grasi saturati: 0.3g

glucide: 60.7g

zaharuri: 0.9g

proteine: 9.5g

sare: 0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: secara

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1241

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Secara BIO Demeter 1kg Spielberger

Secara BIO Demeter 1kg Spielberger

30 other products in the same category: