GA1244

Produs nou

Grau Spelta BIO Demeter 500g Spielberger

Lei 14.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Grau Spelta BIO Demeter 500g Spielberger

Cereală străveche cultivată de egipteni și celți. Are un gust deosebit semănând cu cel de nucă și aduce beneficii excepționale organismului.

Grâul spelta este ușor digerabil datorită proteinelor pe care le conține și datorită structurii amidonului. Substanțele nutritive din grâul spelta sunt asimilate mai ușor datorită solvabilității lor deosebite în apă, ceea ce înseamnă că procesul de digerare este mult mai eficient și mai puțin intens. Acest lucru face ca grâul spelta să fie recomandat în alimentația copiilor mici și a bolnavilor în vârstă.

Este bogat în gluten, dar poate fi tolerat de persoane care prezintă intoleranță la acesta.

Ca urmare veștile cele mai bune sunt:
– grâul spelta se poate utiliza similar cu celelalte cereale, de exemplu grâul comun – făină utilizată ulterior în pâine, paste, prăjituri și alte produse de patiserie
– grâul spelta poate fi consumat de persoanele care sunt alergice la grâul comun, putând fi oferit bebelușilor începând cu vârsta de 7 luni

Folosiți spelta macinata sau sub forma de fulgi  pentru terciuri calde cald, în musli, produse de cofetărie, in supe sau ca garnitura. Potrivit pentru germinație.

Ingrediente: Spelta Bio din agricultura ecologica biodinamica Demeter

Valori nutritive:

kj: 1491

kcal: 353

grasimi: 2.6g

acizi grasi saturati: 0.2g

glucide: 64.0g

zaharuri: 1.7g

proteine: 14.2g

sare: <0.01g

*doza zilnica recomandata

Alergeni: spelta

Gama SPIELBERGER include aproximativ 150 de produse. In plus fata de cereale si produse de masa, cereale, fulgi, seminte si orez, acestea includ, de asemenea, fulgi si faina fara gluten si o linie de taitei svab.

Din 1983 Spielberger foloseste numai cereale bio - mai ales din cultivarea Demeter (agricultura biodinamica). De 50 de ani s-au angajat în dezvoltarea si extinderea agriculturii bio-dinamice.

“Ne angajam sa respectam în mod consecvent aceste orientari, ceea ce înseamna, printre altele, ca toate etapele de productie - de la cultivarea cerealelor pâna la prelucrarea ulterioara a produsului final - sunt documentate complet si transparent. Aprecierea, protectia naturii si a resurselor sale este un element central al activitatii noastre. Incepand cu 2016, lucram intens la un concept de ambalaj ecologic, fara plastic, iar intre timp am ambalat majoritatea produselor noastre in pungi din hartie 100%. Aceasta ofera retailerilor organici o gama larga de produse ambalate durabil”

Cod: GA1244

Brand: SPIELBERGER MUHLE BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Grau Spelta BIO Demeter 500g Spielberger

Grau Spelta BIO Demeter 500g Spielberger

30 other products in the same category: