GA1272

Produs nou

Solutie pentru curatat plite de sticla BIO 250ml AlmaWin

Lei 21.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 23,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 22,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Solutie pentru curatat sticle si ferestre pulverizator BIO 750ml AlmaWin

Produsele de curățare AlmaWin vin cu cele mai bune rezultate si calitate în ceea ce privește protecția mediului, dermatologie și performanță. Ingredientele sunt blând alese și testate dermatologic. Bazele rețetelor sunt întotdeauna materii prime selectate din legume și minerale.

Amestecul optim de surfactanți și alcool cu ajutorul apei elimină în mod eficient murdăria și lasă suprafata să lucească.
Solutia pt curatat sticle si ferestre AlmaWin este potrivită și pentru alte suprafețe, mobilier din plastic etc. Indepărteaza praful și amprentele de pe suprafețele lucioase.

Dozare: Soluție gata de utilizat, pulverizați pe suprafață și ștergeți.

Ingrediente: <5% surfactanți neionici (agenți tensioactivi de zahăr vegetal), apă, etanol (alcool vegetal), acid lactic. 100% din ingrediente sunt de origine naturală.

Produs certificat BIO Ecocert, Vegan, Green Brands

Vrei produse sanatoase din punct de vedere ecologic care curata cu adevarat?

Avem asta pentru tine! Produsele AlmaWin au o excelenta putere de spalare si curatare. Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor degradabile, combinata cu idei de produse inovatoare, are ca rezultat profilul unic si calitatea produselor AlmaWin.

Eco-concentratele sunt foarte economice in utilizare, protejeaza mediul si portofelul. Aducerea impreuna a compatibilitatii pielii, a ecologiei si a performantei este si ramane obiectivul AlmaWin.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine!
Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale selectate cu atentie sunt de origine vegetala si minerala si, daca este posibil, organice certificate.

- nemodificat genetic

- fara conservanti sintetici

- fara clor

- fara fosfati

Cod: GA1272

Brand: ALMAWIN BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Solutie pentru curatat plite de sticla BIO 250ml AlmaWin

Solutie pentru curatat plite de sticla BIO 250ml AlmaWin

30 other products in the same category: