GA1319

Produs nou

Detergent universal pt rufe cu lavanda BIO 1,2 kg Ecover

Lei 57.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 54,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 51,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Detergent universal pt rufe cu lavanda BIO 1,2 kg Ecover

Ingrediente: 15-30%: Înălbitor pe bază de oxigen 5-15%: zeoliți, surfactanți anionici și neionici <5%: săpun, parfumuri (limonen, linalool). Altele: carbonat de sodiu, sulfat de sodiu, polipeptide, TAED, citrat de sodiu, silicați de sodiu, apă, carboximetil amidon de sodiu

91,3% din ingredientele totale sunt de origine natural

Produs ecologic pentru spalat si curatat certificat de catre ECOCERT GREENLIFE, dupa standardele ECOCERT.Produs pe baza de plante si ingrediente biodegradabile. Este un detergent puternic impotriva petelor si ajuta hainele sa straluceasca.

Hainele de culoare deschisa si inchise se vor spala separat. Pentru haine colorate se foloseste detergentul pentru haine colorate. Nu se foloseste pentru produse din lana si matase.

Se spala la temperaturi cuprinse intre 30-60*C

Fondata in 1979 de catre un grup de ecologisti cu scopul de a creea primul detergent de rufe fara fosfati, Ecover detine in prezent 35 de produse pe care le distribuie in 40 de tari.

Produsele Ecover ecologice pentru curatat sunt realizate din ingrediente pe baza de plante si minerale provenind din surse regenerabile. De asemenea, ele sunt biodegradabile si necesita mai putina energie pentru a le descompune (spre deosebire de produse petrochimice. Ecover si-a creat standarde inalte, iar in 2018 toate sticlele detergentilor pentru vase si maini au fost realizate 100% din plastic reciclabil.

Cod: GA1319

Brand: ECOVER BIO ESSENTIAL

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Detergent universal pt rufe cu lavanda BIO 1,2 kg Ecover

Detergent universal pt rufe cu lavanda BIO 1,2 kg Ecover

18 other products in the same category: