AL17

Produs nou

Serum tratament pentru reconstructia firului de par Semi di Lino 6*13ml Alfaparf Milano

Lei 107.0

-25%

Lei 80.3

Pret Redus!

Serum tratament pentru reconstructia firului de par Semi di Lino 6*13ml Alfaparf Milano

Semi di Lino - Tratamentul pentru păr menit să scoată la lumină frumusețea naturală a acestuia.

Gama Semi di Lino Reconstruction pentru fortificarea fibrei capilare. Pentru păr deteriorat. Repară, reconstruiește, fortifică.

Semi di Lino este dintotdeauna linia de soluții profesionale care tratează toate tipurile de păr și scalp, și a îndeplinit întotdeauna cele trei cerințe principale: radianță, protecția culorii și tratament.

Acum Gama Semi di Lino Reconstruction conține:

- Urban Defense Pro, un complex biotehnologic multi- funcțional, cu protecție avansată împotriva stresului din poluanți, și are grijă de părul tău zilnic, pentru un rezultat extraordinar. 

- SHINE FIX COMPLEX Extractul din Semințe de in radiază strălucire*, de la rădăcină la vârfuri, pentru 24 de ore. 

- COLOR FIX COMPLEX Filtru UV și antioxidant pentru creșterea longevității culorii. Chiar și după 9 spălări, tonul este intens și strălucitor (până la 91%)*. 

- MULTIVITAMIN COMPLEX Reîncărcare cu energie antioxidantă pentru firul de păr. 

- BAMBOO MARROW + CORTEX REPAIR Combinație de ingrediente active naturale bogate în Siliciu cu o acțiune restructurantă.

Semi di Lino Reconstruction Sos Emergency Oil - Serum tratament de reconstrucție. Tratament profesional de reconstructie pentru par deteriorat: cu actiune anti-rupere, restaureaza si fortifica parul. Ingredientul activ penetreaza cortexul, reumple zonele deteriorate si determina coeziunea perfecta a structurii interne, reparand in profunzime 

Reparat din interior, părul arată puternic și vibrant. Produsul necesită clătire.

Format: Fiole 6 x 13 ml

Utilizare: După șamponare, aplicați conținutul unui flacon pe părul umed. Plasati sub o sursă de căldură timp de 5-10 minute; alternativ se usucă părul bine și apoi trecet cu placa de îndreptare. Clătiți bine în ambele cazuri

+14% fibra capilară mai puternică* - *Teste de laborator efectuate pe păr decolorat, expus repetat la un mediu poluant, și apoi tratat cu Semi di Lino Reconstruction Treatment

INCI: AQUA (WATER), METHYL GLUCETH-20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYPROPYL GUAR, PEG-75 LANOLIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-47, POLYQUATERNIUM-7, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, CARNOSINE, CI 19140 (YELLOW 5), LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, CI 16035 (RED 40), CAESALPINIA SPINOSA GUM, CI 15985 (YELLOW 6), POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CI 42090 (BLUE 1)

Alfaparf Milano – Ingrijire si Tratament pentru păr menit să scoată la lumină frumusețea naturală a acestuia.

Semi di Lino este o gamă de tratament care menține aspectul sănătos al părului de la rădăcină până la vârf. Și mai strălucitor ca oricând. O gamă completă care vine în întâmpinarea nevoilor părului și scalpului, prin cele 7 sub-diviziuni de produse și servicii. Sublime, Diamond, Moisture și Reconstruction pentru tratamentul fibrei capilare. Volume și Curls, dedicate texturii părului. Scalp, o gamă variată pentru nevoile scalpului

Cod: AL17

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

Write a review

Serum tratament pentru reconstructia firului de par Semi di Lino 6*13ml Alfaparf Milano

Serum tratament pentru reconstructia firului de par Semi di Lino 6*13ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: