AL233

Produs nou

Vopsea permanenta fara PPD nr 4.62 Medium Red Mahogany Brown EOC 60ml Alfaparf Milano

Lei 65.5

-25%

Lei 49.1

Pret Redus!

Vopsea permanenta fara PPD nr 4.62 Medium Red Mahogany Brown EOC 60ml Alfaparf Milano

RECOMANDATA EXCLUSIV PENTRU FOLOSIREA IN SALON

ATENTIE: vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.

Evolution of the Color Alfaparf Milano - Seriile cu acoperire 100%. Acoperire maximă și respect deplin pentru intensitatea și reflexele nuanței. 4 serii diferite care permit personalizarea completă a culorii rezultate, în combinație cu nuanțele dorite din seriile Fantezie.

Perfecțiune în 123 de nuanțe. Începând de la culori naturale până la cele mai sofisticate nuanțe, toate sunt create cu o măiestrie precisă. Fiecare formulă este concepută în detaliu și perfect echilibrată: baza este personalizată pentru fiecare nuanță în parte, astfel încât, în combinație cu tonurile, rezultatul obținut este o culoare fără cusur. Strălucire extremă, acoperire perfectă și un păr extrem de moale: formula îmbogățită cu acid hialuronic și fără PPD, asigură perfecțiunea culorii, fiind în același timp blândă cu scalpul și părul.

COLORARE A PĂRULUI PERFECTĂ DATORITĂ TEHNOLOGIEI ÎN 3 DIMENSIUNI A VOPSELEI PROFESIONALE EVOLUTION OF THE COLOR³ Evolution of the Color³ este noua vopsea permanentă oxidativă lansată de ALFAPARF MILANO. Datorită tehnologiei exclusive CUBE 3D TECH garantează performanţe nemaîntâlnite până acum în serviciul de colorare profesională: culoare rezultată excelentă şi îngrijire maximă a părului în timpul vopsirii. Tehologia în 3 dimensiuni: 3 componente exclusive în 3 faze succesive.

- MULTI LAMELLAR VEHICLE Sistemul MLV protejează pigmenţii de culoare în timpul amestecării, împiedicând oxidarea lor înainte de aplicare. Pigmenţii neoxidaţi fiind mai mici pătrund adânc în firul de păr, şi în cantitate mai mare, chiar şi atunci când cuticula este foarte puţin deschisă.

- ACID HIALURONIC Acidul hialuronic formează un inveliş în jurul firului de păr ce permite o distribuţie uniformă a culorii şi aderenţă maximă pe păr. Ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare a părului.

- SISTEMUL HCI HYPER INTENSE COLOR Micropigmenţii pătrund în fibra capilară şi se reunesc în molecule mari şi structurate, care se fixeaza în cortex.

DURATA: după 12 spălări, nuanţa Evolution of the Color este cu 19% mai intensă decât nuanţele competitorilor. 

ACOPERIRE: Evolution of the Color3 acoperă părul alb mai bine decât vopseaua competitorilor în peste 89% din cazuri.

CATIFELARE: +67% păr mai uşor de pieptănat, faţă de competitori. +73% păr mai uşor de pieptănat, faţă de părul natural!

ELASTICITATE: părului la nivelul maxim al pieţei. +12% mai STRĂLUCITOR faţă de competitor Deschide până la 5 tonuri, la amestercare în părți egale cu 0SP - Super intesificator de deschidere (începând de la nuanța 5, șaten deschis). 

Utilizare Se amestecă într-un recipient nemetalic, 60g vopsea cu 90 ml oxidant Oxid'O (Proporţie amestec 1:1.5).

Timp de acţionare: 35 de minute

INCI: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-50, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE SE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LAURYL ALCOHOL, ETHANOLAMINE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, MYRISTYL ALCOHOL, AMMONIA, PARFUM (FRAGRANCE), DECYLTETRADECANOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, SODIUM SULFITE, ERYTHORBIC ACID, RESORCINOL, POLYQUATERNIUM-22, EDTA, m-AMINOPHENOL, BISABOLOL, 2-METHYLRESORCINOL, DIMETHYLPABAMIDOPROPYL LAURDIMONIUM TOSYLATE, GLYCERIN, OLETH-5 PHOSPHATE, 1-HYDROXYETHYL 4,5-DIAMINO PYRAZOLE SULFATE, DIOLEYL PHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER

Cod: AL233

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

Write a review

Vopsea permanenta fara PPD nr 4.62 Medium Red Mahogany Brown EOC 60ml Alfaparf Milano

Vopsea permanenta fara PPD nr 4.62 Medium Red Mahogany Brown EOC 60ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: