NOU OFERTA Spray termo protector Style Stories Therm Protector 200ml Alfaparf Milano Mareste imaginea

AL349

Produs nou

Spray termo protector Style Stories Therm Protector 200ml Alfaparf Milano

Lei 45.0

-Lei 4.5

Lei 40.5

Spray termo protector Style Stories Therm Protector 200ml Alfaparf Milano

Style Stories - Gama de styling pentru a crea orice look

Styling Toate soluțiile pentru a veni în întâmpinarea provocărilor cărora părul le face față zilnic, atât pentru femei cât și pentru bărbați

Scut termo-activ, protejează părul de căldura instrumentelor de styling încinse. Formula sa de spray uscat face ca părul să nu se ude excesiv înaintea stylingului cu placa sau ondulatorul.

Utilizare: pulverizați uniform pe păr înainte de utilizarea instrumentelor încinse.

Sfatul Stylistului: Noul ambalaj spray permite dispensarea mai ușoară pe o suprafață mai mare, făcându-l potrivit pentru aplicare deasemenea pe păr uscat. Noua formulă ajută la reducerea efectului electrostatic, amplificând delicat definiția părului neted sau ondulat, cu adăugare de protecție termică.

INCI: PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, CITRAL, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, LIMONENE

Orice poveste este o poveste despre stil. Stilul este protagonistul zilelor noastre: Style Stories este gama completă de produse care, pe lângă sfaturile prețioase ale stilistului, devin instrumentele perfecte pentru a aborda orice ocazie cu stilul ideal. Produse de pre-styling, produse pentru texturare, paste, geluri și fixative: douăzeci de produse și cinci trepte de fixare, pentru a spune povești de toate felurile.

Moringa Oleifera - Ingredientul special care stă la baza tuturor formulelor STYLE STORIES, cunoscut și ca „arborele miraculos” folosit în tratamentele pentru piele și păr, care conține proprietăți foto-protectoare și neutralizează mirosurile neplăcute.

Protecție termică - Toate produsele de pre-styling conțin ingrediente care, activate la căldură, protejează împotriva radicalilor liberi și conservă cheratina prezentă în mod natural în fibra capilară.

Volum - Produsele pentru texturare sunt capabile să crească consistența și volumul fibrei capilare cu până la +138%*

Durabilitate în timp - Pastele și gelurile conțin un complex de agenți de fixare, permițând produsului să reziste pe durata întregii zile: după 8 ore, stilizarea inițială este aproape complet menținută**

Strălucire - Fixativele Style Stories conferă strălucire maximă, crescută cu până la +43%***

*Test instrumental efectuat pe părul tratat cu Spray Wax, în comparație cu părul netratat **Testul instrumental efectuat la 23°C - 73°F, în condiții de umiditate controlată (50%), pe o durată totală de 8 ore.

***Test instrumental efectuat pe păr tratat cu Sculpting HairSpray, în comparație cu părul netratat

Cod: AL349

Brand: ALFAPARF MILANO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Spray termo protector Style Stories Therm Protector 200ml Alfaparf Milano

Spray termo protector Style Stories Therm Protector 200ml Alfaparf Milano

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: