RX101

Produs nou

Pasta de dinti cu portocale Gennadent Junior 80ml Viva Natura

Lei 14.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 13,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 13,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Pasta de dinti cu portocale Gennadent Junior 80ml Viva Natura

GennaDent Junior este o pastă de dinți 100% naturală şi de origine naturală cu ulei de portocale. Este recomandată utilizarea ei mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți.

FĂRĂ FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialişti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanță chimică cu un anumit grad de toxicitate și poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate.

Pasta de dinți Junior are o formulă special concepută pentru copii, chiar și de cele mai fragede vârste, având componente de bază argilă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție bună împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. Nu formează spumă.

Atât de naturală încât s-ar putea înghiți!

Datorită ingredientelor naturale din care este realizată GennaDent Junior nu prezintă niciun risc în cazul ingerării accidentale moderate.

Ingrediente: Aqua (apa), Clay (argila), ulei de portocale dulci, ulei de lamaie, Glycerin, ulei de portocale, Potassium sorbate, Aloe Vera callus extract, Echinaceea angustifolia extract, musetel, coada soricelului, lemn dulce, roinita, patlagina, nalba, salvie, busuioc.

Nu conține fluor și nu formează spumă.

Contine 99.3% substante naturale

Procesat la rece - FARA PARABENI

Formula Leonard Radutz

Valorile brandului Vivanatura sunt redate prin sloganul “Eficient, Natural, Românesc”

Avem produse derivate din ingrediente de bază tradiţionale autohtone (argilă, propolis). Portofoliul Vivanatura este alcătuit în prezent din 77 de produse cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag.

- produse naturale procesate la rece printr-o tehnologie proprie Vivanatura, pastrand astfel nealterate proprietatile ingredientelor naturale.

- produse naturale eficiente cu procente de 96-100% ingrediente naturale

- produse cu drag in Romania. Fabricate si ambalate la noi in tara, valorificam cu succes retete traditionale din medicina populara romaneasca

Cod: RX101

Brand: VIVANATURA

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pasta de dinti cu portocale Gennadent Junior 80ml Viva Natura

Pasta de dinti cu portocale Gennadent Junior 80ml Viva Natura

30 other products in the same category: