RX131

Produs nou

Praf de dinti 100% natural cu argila, plante și zeolit 75g VivaNatura

Lei 20.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 19,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 18,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Praf de dinti 100% natural cu argila, plante și zeolit 75g VivaNatura

Praful de dinți GennaDent este un produs 100% natural, simplu și eficient, pentru albirea și îngrijirea dinților. Este un amestec uscat de argilă activă, eucalipt, mentă creață, izmă bună.

Smalțul este o substanță lucioasă, de culoare albă sau sau alb-gălbuie, care acoperă suprafața vizibilă a dinților și joacă un rol important. Acesta protejează dintele împotriva agenţilor fizici şi chimici şi rezistă la abraziunea determinată de masticaţie. Deși are o rezistență crescută datorită conținutului de minerale, smalțul dinților este afectat de acizii produși de placa bacteriană, care duc la scăderea pH-ului dintelui și la demineralizarea smalțului.

Argila activă este un remineralizant natural (conține: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), întărește și protejează smalțul dinților, este detoxifiantă, are o mare capacitate de a absorbi toxinele (absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii) și este foarte eficientă pentru albirea și curățarea dinților.

Argila are, de asemenea, o acțiune antiseptică, restabilește echilibrul acido-bazic, neutalizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare și gingivale).

Împreună cu menta și eucaliptul, curăță și protejează smalțul dinților, oferă o senzație de proaspețime și revigorare.

Mod de folosire: Se aplică o cantitate optimă de praf de dinți GennaDent pe periuța umedă după care se realizează periajul.

Periajul cu praf de dinți poate înlocui unul dintre periajele zilnice obișuite cu pastă de dinți, care se realizează după fiecare masă (spre exemplu: dacă vă spălați pe dinți de 2-3 ori pe zi, este recomandat ca un periaj să se realizeze cu praf de dinți, iar celelalte cu pastă de dinți). Este recomandat să nu se înlocuiască total pasta de dinți GennaDent, deoarece ea acționează mult mai profund și asupra gingiilor.

Ingrediente:Clay (argila), Sodium bicarbonate (natural), zeolite, sodium chloride (sare), Mentha arvensis oil (menta), Eucaliptus globulus leaf oil (eucalipt), Mentha spicata herb oil (ulei de spearmint), Melaleuca leucadendron cajeputi oil (ulei de cajeput).

Conține 100% substanțe naturale.

Produs Vegan - Procesat la rece

Fara Fluor - Fara Parabeni

Fara PEG, SLS - netestata pe animale

Fara coloranti, conservanti si parfum sintetic

Formula Leonard Radutz

Valorile brandului Vivanatura sunt redate prin sloganul “Eficient, Natural, Românesc”

Avem produse derivate din ingrediente de bază tradiţionale autohtone (argilă, propolis). Portofoliul Vivanatura este alcătuit în prezent din 77 de produse cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag.

- produse naturale procesate la rece printr-o tehnologie proprie Vivanatura, pastrand astfel nealterate proprietatile ingredientelor naturale.

- produse naturale eficiente cu procente de 96-100% ingrediente naturale

- produse cu drag in Romania. Fabricate si ambalate la noi in tara, valorificam cu succes retete traditionale din medicina populara romaneasca

Cod: RX131

Brand: VIVANATURA

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Praf de dinti 100% natural cu argila, plante și zeolit 75g VivaNatura

Praf de dinti 100% natural cu argila, plante și zeolit 75g VivaNatura

30 other products in the same category: