RX207

Produs nou

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde, naturala 250ml VivaNatura

Lei 33.0

-5%

Lei 31.4

Pret Redus!

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde, naturala 250ml VivaNatura

Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos. Tonifica si confera suplete pielii.

Celulita este, adesea, considerată a fi “dușmanul numărul unu al frumuseții feminine”. Un factor important care determină formarea celulitei este microcirculația sanguină slabă, apărând astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care își pierd elasticitatea și nu mai permit țesutului gras să-și păstreze uniformitatea.

Deficiența oxigenării celulare împiedică, de asemenea, eliminarea produșilor toxici care se acumulează local și determină creșterea în volum a celulei. Pielea este forțată să se întindă și astfel apare inesteticul aspect de “coajă de portocală”. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculației locale va ameliora aceste probleme și va preveni agravarea lor.

Conținutul de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă au efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile. Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii. Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.

Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri.

Primele rezultate apar după cca. 21 de zile. Pentru obținerea efectelor maxime, aplicarea se va realiza timp de 60 de zile*

*Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori etc

Mod de utilizare: Masajul se realizează cu mișcări ferme, de netezire, fricțiune, frământat și tamponat. Este foarte bine, de asemenea, să se recurgă și la o alimentație cât mai sănătoasă, naturală pentru sporirea efectelor masajului realizat.

Ingrediente: Aqua (apa), Elaeis guinensis oil (ulei de palmier), Olea europaea oil (ulei de masline), Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Triticum aestivum germ oil (ulei de germeni de grau), Alcohol denat, Phenoxyethanol (and) Glyceryl laurate, Sodium Poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Glycerin, Citrus paradisi peel oil (ulei de grapefruit), Glyceryl Stearate Citrate, Prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), Vitis vinifera seed oil (ulei de samburi de struguri), Citrus limon oil (ulei de lamaie), Xanthan-Gum, Melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de tea-tree), Cymbopogon flexuosus oil (ulei de lemongrass), Tocopherol (Vitamina E), Simmondsia chinensis seed oil (ulei de jojoba), Thymus vulgaris flower/leaf oil (ulei de cimbru), Coffea arabica leaf/seed extract (cafea verde), Paullinia cupana fruit powder (guarana), Hedera helix leaf extract (iedera), Aesculus hippocastanum extract (castan), Capsicum annum extract (ardei iute), Hamamelis virginiana leaf extract.

Procesat la rece - FARA PARABENI

Formula Leonard Radutz

Produs Romanesc

Valorile brandului VivaNatura sunt redate prin sloganul “Eficient, Natural, Românesc”

Avem produse derivate din ingrediente de bază tradiţionale autohtone (argilă, propolis). Portofoliul Vivanatura este alcătuit în prezent din 77 de produse cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag.

- produse naturale procesate la rece printr-o tehnologie proprie Vivanatura, pastrand astfel nealterate proprietatile ingredientelor naturale.

- produse naturale eficiente cu procente de 96-100% ingrediente naturale

- produse cu drag in Romania. Fabricate si ambalate la noi in tara, valorificam cu succes retete traditionale din medicina populara romaneasca

Cod: RX207

Brand: VIVANATURA

Reviews

Write a review

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde, naturala 250ml VivaNatura

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde, naturala 250ml VivaNatura

30 other products in the same category: