RX334

Produs nou

Ceai normocolesterol 50g Dacia Plant

Lei 8.5

-5%

Lei 8.1

Pret Redus!

Ceai normocolesterol 50g Dacia Plant

Produs 100% romanesc - Mentine colesterolul in limite normale

Ceaiul este o combinatie unica de plante recomandata pentru mentinerea concentratiei normale a colesterolului si a grasimilor din sange.

Contribuie la

- mentine in limite normale colesterolul si grasimile in sange,

- reduce depunerile de grasimi de pe peretii vaselor de sange,

- detoxifiaza organismul,

- produce si elimina bila.

Ingrediente: anghinare (Cynara scolymus) - frunze (20%); mesteacan (Betula pendula) - frunze (20%); papadie (Taraxacum officinale) - parti aeriene (20%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (10%); brusture (Arctium lappa) - radacina (10%); cicoare (Cichorium intybus) - radacina (10%); sulfina (Melilotus officinalis) - parti aeriene (10%).

Mod de administrare Intern:

- Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

- Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

- Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim.

7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse:

- Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR

- Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie.

- Plantele nu sunt tratate termic sau chimic

- Gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

- Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical.

- Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Conforme cu standardele de calitate europene.

Consumat in mod regulat, ceaiul Normocolesterol ajuta la mentinerea in limite normale a colesterolului si grasimilor in sange.

Cod: RX334

Brand: DACIA PLANT

Reviews

Write a review

Ceai normocolesterol 50g Dacia Plant

Ceai normocolesterol 50g Dacia Plant

30 other products in the same category: