RX28

Produs nou

Alfa Fara Dependente 60 comprimate Dacia Plant

Lei 34.5

-5%

Lei 32.8

Pret Redus

Alfa Fara Dependente 60 comprimate Dacia Plant

Alfa Fara Dependente comprimate de la Dacia Plant este o solutie 100% naturala recomandata in alcoolism, tabagism, dependente de alte substante naturale sau de sinteza.

Mod de administrare Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Precautii: Se recomanda evitarea consumului de alcool etilic, a fumatului si a aportului oricaror altor substante ce creeaza dependente pe perioada utilizarii produsului deoarece pot aparea stari neplacute (dureri de cap, greata, voma, ameteli) ca urmare a interactiunii cu componentele produsului. Atentie la asocierea cu antidepresive de sinteza, medicamente pentru tratamentul bolii Parkinson si a diabetului. De preferat a se evita utilizarea dupa ora 18.

Contribuie la

- susţine organismul în lupta împotriva alcoolismului, tabagismului şi a altor tipuri de dependenţe;

- diminuează dorinţa de a consuma alcool etilic, nicotină, alte substanţe care creează dependenţe.

Ingrediente: L-tirozină (175 mg); maca (Lepidium meyenii) - pulbere din rădăcină (70 mg); kudzu (Pueraria lobata) - extract hidroetanolic 10:1 din rădăcină (60 mg); obligeană (Acorus calamus) - extract hidroetanolic 10:1 din rădăcină (60 mg); pedicuţă (Lycopodium clavatum) - extract hidroetanolic 10:1 din părţi aeriene (60 mg); valeriană (Valeriana officinalis) - extract hidroetanolic cu 0,3% acizi valerianici din rădăcină (50 mg); cardamom (Elettaria cardamomum) - pulbere din seminţe (25 mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Cod: RX28

Brand: DACIA PLANT

Reviews

Write a review

Alfa Fara Dependente 60 comprimate Dacia Plant

Alfa Fara Dependente 60 comprimate Dacia Plant

30 other products in the same category: