RX270

Produs nou

Sublima Osteonat (restabileste densitatea osoasa) 60 comprimate Dacia Plant

Lei 43.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 40,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 38,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Sublima Osteonat (restabileste densitatea osoasa) 60 comprimate Dacia Plant

Osteonat comprimate este un produs natural cu un conținut ridicat de alge marine calcaroase Aquamin bogate în calciu și magneziu (complet absorbabile) și de vitamina D, o vitamină esențială atât pentru sistemul osteomuscular cât și pentru sănătatea psihică și emoțională. Pe lângă aceste ingrediente, Osteonat conține plante bogate în fitoestrogeni precum şi fructe de pădure bogate în vitamina C dar și un important aport de siliciu organic, care ajută la reîntinerirea ţesuturilor corporale (osteo-ligamentare, pielii, arterelor şi venelor).

Acest produs este recomandat femeilor aflate în premenopauză, menopauză şi postmenopauză pentru restabilirea densităţii osoase.

Mod de administrare Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Contraindicatii: Hipercalcemie, hiperparatiroidism, hipervitaminoza D, calciurie severa, insuficienta renala severa, metastaze osoase, fibrom uterin, cancer genital la femei, intoleranta la soia sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului.

Precautii: La persoanele aflate în tratament cu tetracicline, produsul se va administra la 3 ore după antibiotic. Nu se administrează concomitent cu preparate pe bază de fier (scade absorbţia acestora), antiinflamatoare nesteroidiene.

Contribuie la

- mentinerea sanatatii sistemului osos si a concentratiilor normale de calciu in sange;

- la absorbtia normala a calciului si fosforului;

- ajuta la reminalizarea corpului si la mentinerea fortei si a mobilitatii articulatiilor.

Ingrediente: alge marine calcaroase Aquamin TG (Lithothamnion sp.)(600 mg); dong quai (Angelica sinensis) extract 10:1 din radacini(40 mg);coada-calului (Equisetum arvense)- extract cu 7% siliciu din parti aeriene (30 mg); soia (Glycine hispida)-extract cu 40% izoflavone din seminte (30 mg); catina (Hippophae rhamnoides)-extract 5:1 din fructe (20 mg); merisor (Vaccinium vitis-idaea)- extract 5:1 din fructe (15 mg); soc (Sambucus nigra)- extract 5:1 din fructe (15 mg); afin (Vaccinium myrtillus)-extract 5:1 din fructe (15 mg); coacaz-negru (Ribes nigrum)-extract 4:1 din fructe (15 mg); maces (Rosa canina)-extract 10:1 din fructe (15 mg); roinita (Melissa officinalis)- ulei esential (7 mg); vitamina D3 (colecalciferol) (1 µg ); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.

Cod: RX270

Brand: DACIA PLANT

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Sublima Osteonat (restabileste densitatea osoasa) 60 comprimate Dacia Plant

Sublima Osteonat (restabileste densitatea osoasa) 60 comprimate Dacia Plant

30 other products in the same category: