RX652

Produs nou

Colostrum Prime Life 120 capsule Jarrow Formulas

Lei 178.0

-5%

Lei 169.1

Pret Redus!

Colostrum Prime Life 120 capsule Jarrow Formulas

Supliment alimentar Colostrum Prime Life 500mg, Jarrow Formulas, 120 capsule ce ajuta la echilibrarea sistemului imunitar si refacerea tesuturilor

- contine colostru obtinut prin liofilizare (proces realizat la temperatura scazuta) pentru mentinerea continutului si calitatilor produsului, 500mg/capsula, ce ofera garantat 35% imunoglobuline.

- nu contine: hormonul anabolizant rBGH (rBST), antibiotice, pesticide

- poate ajunge pana la 120 de zile de administrare

Colostrul este laptele din primele 48 de ore dupa nastere. Factorii imunizanti si de crestere continuti imprima produsului proprietatile compozitionale majore.

Materia prima utilizata pentru produsul Colostrum Prime Life® 500mg este colostrul colectat in primele 12 ore de la fatare din laptele vacilor si liofilizat la temperatura de -40° Celsius.

Prelucrarea la temperaturi joase mentine continutul si biodisponibilitatea produsului.

Pasteurizarea (procesul prin care sunt distruse enzimele) nu se aplica in nicio etapa a procesului de fabricatie.

Supliment alimentar Colostrum Prime Life 500mg, Jarrow Formulas contribuie la:

- echilibrarea sistemului imunitar

- sustinerea sanatatii tractului digestiv: reduce permeabilitatea mucoasei intestinale si mentine integritatea acesteia

- refacerea tesuturilor (ex. nervoase, oculare, pulmonare, cardiace, osoase, musculare) prin intermediul factorilor de crestere continuti (IGF-1, TGF α, TGF β, FGF)

- cresterea rezistentei fizice, imbunatatirea performantelor sportive si sustinerea refacerii organismului in perioadele de suprasolicitare si efort fizic intens

- asimilarea nutrientilor favorizand cresterea nivelului energetic

- mentinerea functiilor normale ale organismului in stari de epuizare de diverse cause

Compozitie (Per 1 capsula): Colostru 500 mg (lapte), Imunoglobuline 150 mg (≥ 30%)

Componente bioactive: Lactoferina, Vitamina A, Vitamina E, Sulf, Glicoproteine, Oligozaharide, Imunoglobuline (A, D, E, G, M), Factor De Crestere Epiteliala, Factor De Crestere Neuronala, Factor De Crestere Pentru Fibroblaste, Receptori De Insulina Ca Factori De Crestere Igf-I si Igf-II, Factori De Transformare si Crestere A si B, Factor De Crestere PDGF, Angiogenin, PRP (polipeptide Bogate in Proline), Lactalbumine, Citokine, Acid Orotic, Glicoconjugate, Lizozomi

Administrare: Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi intre mese sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX652

Brand: CHILDLIFE ESSENTIAL

Reviews

Write a review

Colostrum Prime Life 120 capsule Jarrow Formulas

Colostrum Prime Life 120 capsule Jarrow Formulas

30 other products in the same category: