RX679

Produs nou

Grapefruit Seed Extract 250mg 60 capsule vegetale Solaray

Lei 118.5

-5%

Lei 112.6

Pret Redus!

Grapefruit Seed Extract 250mg 60 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Grapefruit Seed Extract, Solaray, 60 capsule vegetale ce sustine sistemului imunitar si metabolismul lipidic normal

- contine extract din seminte de Grapefruit, 250mg/capsula, si adaos de vitaminele C si E pentru sinergism de actiune la nivel celular

- contine zinc chelatat cu aminoacizi, 20mg/capsula

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Grapefruit Seed Extract, Solaray contribuie la:

- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

- sustinerea metabolismului normal al lipidelor (mentine rata normala de peroxidare lipidica)

- sustinerea procesului normal de detoxifiere a organismului de metale grele (arsen, cadmiu, plumb, mercur); datorita structurii de aglicon, naringerina (principiu activ din compozitia Grapefruitului) se comporta ca un chelator activ de metale grele (aceasta leaga metalele grele si le elimina din organism)

- mentinerea tranzitului intestinal normal

- sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular:

» mentine presiunea arteriala normala (ofera suport in procesul normal de producere a oxidului nitric, compus endogen important cu rol vasodilatator, rezultand un flux sangvin normal)

» mentine procesul normal de agregare plachetara (naringenina poate fi implicata in limitarea procesului de formare a placilor de aterom, cu mentinerea unui nivel normal al raportului plasmatic dintre LDL si HDL colesterol)

Compozitie (Per 1 capsula): Grapefruit 250 mg (Citrus paradisi) (extract din seminte), Vitamina C 140 mg (acid ascorbic), Zinc 20 mg (chelatat cu aminoacizi), Vitamina E 13 mg (d-alfa tocoferil succinat 100% natural), celuloza vegetala, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi, celuloza (agent de incarcare)

Administrare: Cate 1 capsula de 3 ori/zi la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX679

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Grapefruit Seed Extract 250mg 60 capsule vegetale Solaray

Grapefruit Seed Extract 250mg 60 capsule vegetale Solaray

30 other products in the same category: