RX720

Produs nou

No Snorz (reducerea sforaitului) 60 tablete ActivTab Kal Vitamins

Lei 89.0

-5%

Lei 84.6

Pret Redus!

No Snorz (reducerea sforaitului) 60 tablete ActivTab Kal Vitamins

Supliment alimentar No Snorz KAL, 60 tablete ActivTab formula complexa cu extracte vegetale, suport in reducerea aparitiei sforaitului

- sub forma de tablete ActivTab™, se dizolva in maxim 30 minute de la inghitire

- ajunge pana la 60 de zile de administrare

Pasajul nazal reprezinta poarta de acces a aerului catre corp. Obstructia nazala reprezinta unul din factorii care determina limitarea fluxului de aer.

O actiune mai pronuntata poate fi observata in timpul somnului si poate influenta aparitia sforaitului (blocarea cailor respiratorii pe termen scurt in timpul somnului).

Supliment alimentar No Snorz KAL contribuie la:

- mentinerea sanatatii si a functiilor cailor respiratorii superioare, oferind suport in reducerea sforaitului:

» sustine respiratia normala si reducerea senzatiei de tuse

» mentine sanatatea mucoasei de la nivelul sistemului respirator si circulatia normala de la nivelul cailor respiratorii superioare si a sinusurilor

» calmarea senzatiei de iritatie si uscaciune de la nivelul cavitatii bucale, gatului, corzilor vocale si faringelui

» favorizarea fluiditatii si eliminarii normale a mucusului de la nivelul cailor respiratorii superioare

- sustinerea reducerii senzatiilor de arsura si disconfort de la nivelul stomacului si a esofagului

- functionarea normala a sistemului imunitar

Compozitie (Per 1 tableta): Calciu 68 mg (fosfat de calciu), Fosfor 35 mg (fosfat de calciu), Amilaza 40 mg (oferind 5000FCC/g), Celulaza 10 mg (sursa fungica) (oferind 1000FCC/g), Ardei-iute 50 mg (Capsicum annuum) (fruct) (40000 HU), Echinacea 50 mg (Echinacea purpurea) (extract organic din partea aeriana), Maces 50 mg (Rosa spp.) (fruct), Schinduf 50 mg (Trigonella foenum-graecum) (seminte), Ulm-rosu 50 mg (Ulmus rubra) (scoarta), Trifoi-rosu 50mg (Trifolium pratense) (floare), Coada-soricelului 50 mg (Achillea millefolium) (partea aeriana), Eucalipt 50 mg (Eucalyptus globulus) (frunza), Soc 50 mg (Sambucus nigra) (floare), Stevie-creata 50 mg (Rumex crispus) (radacina), Proteaza 40 mg (sursa fungica) (oferind 5000FCC/g), Lipaza 10 mg (sursa fungica din Aspergillus niger) (oferind 6000FCC LU/g)

Administrare: 1 tableta/zi, cu 200ml de apa cu 30 de minute inainte de culcare sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: A nu se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu afectiuni ale tractului biliar, gastrointestinal, afectiuni hepatice severe sau litiaza renala doar la recomandarea unui specialist. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate.

Cod: RX720

Brand: KAL VITAMINS

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

No Snorz (reducerea sforaitului) 60 tablete ActivTab Kal Vitamins

No Snorz (reducerea sforaitului) 60 tablete ActivTab Kal Vitamins

30 other products in the same category: