RX728

Produs nou

Coenzime Q10 100mg 30 capsule moi Solgar

Lei 233.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 221,4 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 209,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Coenzime Q-10 100mg 30 capsule moi Solgar

Coenzima Q-10 (CoQ-10) se regaseste in fiecare celula din plante sau animale, desi sursele alimentare ar putea sa nu fie suficiente pentru a acoperi o deficienta.

Este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.

Coenzima Q-10 (CoQ-10) este produsa de organismul uman si este necesara pentru functionarea de baza a celulelor. S-a observat faptul ca nivelurile de CoQ-10 scad odata cu inaintarea in varsta, fiind reduse in cazul persoanelor cu afectiuni cronice.

Proprietati

• Coenzimele ajuta enzimele sa functioneze corespunzator pentru a digera alimentele si a indeplini alte functii ale organismului, inclusiv protejarea inimii si a muschilor scheletici.

• Nu contine grau, drojdii, gluten, lactate, indulcitori, conservanti si arome artificiali.

• Produs in SUA.

Un flacon contine 30 de capsule moi coenzima Q-10 100 mg.

Fiecare capsula moale asigura: Coenzima Q-10 (KanekaQ10) (ubiquinona) 100 mg.

Ingrediente/capsula moale: agent de incarcare (ulei din tarate de orez), capsula (gelatina, glicerina vegetala /ulei de palmier si de cocotier), coloranti (capsantina si dioxid de titan), coenzima Q-10 [sub forma de ubiquinona (KanekaQ10)] 100mg, emulsifiant (lecitina din soia).

Utilizare: Administrati ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Nu utilizati decat dupa consultarea medicului daca sunteti gravida, alaptati, luati medicatie sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea si consultati medicul in cazul aparitiei oricarei reactii adverse.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX728

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Coenzime Q10 100mg 30 capsule moi Solgar

Coenzime Q10 100mg 30 capsule moi Solgar

30 other products in the same category: