RX728

Produs nou

Q-absorb (Co-Q10 100mg) (antioxidant) 30 capsule moi Jarrow Formulas

Lei 116.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 110,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 104,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Q-absorb (Co-Q10 100mg) (antioxidant) 30 capsule moi Jarrow Formulas

Supliment alimentar Q-absorb (Co-Q10 100mg), Jarrow Formulas, 30 capsule moi pe baza de Coenzima Q10, antioxidant cu activitate crescuta sub forma bio-identica cu cea produsa de organismul uman pentru biodisponibilitate ridicata.

- contine coenzima Q10- Kaneka Q10®, 100mg/capsula, produsa de compania Kaneka Corporation, Japonia, lider mondial pe piata de compusi destinati formularii suplimentelor alimentare, obtinuta prin procesul tehnologic patentat- ProSome™

- forma de coenzima Q10 studiata clinic si documentata stiintific

- sub forma de capsule moi pentru administrare usoara

- nu contine: grau, gluten, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune, organisme modificate genetic (Non-GMO) si hibrizi proveniti de la diferite specii

Kaneka Q10 este forma de coenzima Q10 pura si studiata clinic; majoritatea studiilor clinice efectuate in ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au folosit Kaneka Q10.
Kaneka Q10 este obtinuta prin fermentare din drojdie de bere, nu din bacterii sau tutun.

Produsul Q-absorb este obtinut prin procesul tehnologic patentat-ProSome, care consta in incapsularea coenzimei Q10 in lipozomi si transformarea ei dintr-un compus liposolubil intr-unul hidrosolubil, ceea ce ii creste de 3-4 ori nivelul de absorbtie si cu 400% biodisponibilitatea, aspect studiat de catre compania Jarrow Formulas.

Supliment alimentar Q-absorb (Co-Q10 100mg), Jarrow Formulas contribuie la:

- sustinerea limitarii manifestarilor asociate procesului normal de imbatranire celulara

- mentinerea structurii membranei celulare prin sustinerea ratei normale de peroxidare lipidica (sustine actiunea vitaminelor E, C si a glutationului)

- mentinerea nivelului si actiunii coenzimei Q10 in cazul administrarii anumitor terapii alopate

- sustinerea producerii energiei celulare in mitocondrii si stocarea acesteia sub forma de ATP (adenozin trifosfat)

- mentinerea diviziunii celulare normale, oferind suport in sinteza acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic- ADN si acid ribonucleic- ARN), formatiuni ce contin informatii genetice

sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea functiei endoteliale (are actiune antioxidanta prin care mentine structura celulelor in fata radicalilor liberi, precum: -O2, -N2)

- sustinerea structurii si a functiilor cerebrale, prin :

» mentinerea structurii tecii de mielina (teaca de mielina este structura care protejeaza fibra nervoasa, este implicata in sustinerea specializarii neuronilor si a cresterii neuritilor - dendrite si axoni - formatiuni prin care neuronii comunica intre ei)

» suportul capacitatii de memorare si atentiei; sustine echilibrarea nivelului de energie, ofera suport in procesul de contractilitate neuro-musculara si in reducerea manifestarilor date de cresterea glucozei din sange

- favorizarea sintezei eritrocitelor (sustine actiunea eritropoietinei asupra maduvei hematogene)

- sustinerea performantelor sportive si a rezistentei la efort

- favorizarea reducerii manifestarilor de la nivel gingival (ofera suport in regenerarea mucoasei bucale)

- sustinerea functiei reproductive masculine prin mentinerea numarului si a mobilitatii normale ale spermatozoizilor

Compozitie (Per 1 capsula): Coenzima Q10 Kaneka Q10 100 mg (Ubiquinona)

Administrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX728

Brand: JARROW FORMULAS

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Q-absorb (Co-Q10 100mg) (antioxidant) 30 capsule moi Jarrow Formulas

Q-absorb (Co-Q10 100mg) (antioxidant) 30 capsule moi Jarrow Formulas

30 other products in the same category: