RX730

Produs nou

Quercetin (antioxidant natural) 500mg 90 capsule vegetale Solaray

Lei 161.0

-5%

Lei 153.0

Pret Redus!

Quercetin (antioxidant natural) 500mg 90 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Quercetin 500mg, Solaray, 90 capsule vegetale, antioxidant natural ce sustine echilibrarea manifestarilor alergice si in protectia sistemului respirator.

- ajunge pana la 90 de zile de administrare

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Quercetin 500mg, Solaray contribuie la:

- echilibrarea manifestarilor caracteristice reactiilor alergice precum: nas infundat, ochi inlacrimati, stranut, respiratie dificila, inrosirea pielii, manifestari digestive declansate de polen, praf, par de animale, produse chimice etc:

» sustine limitarea eliberarii unor compusi precum histamina, leucotriene, prostaglandine, la nivel vascular, gastrointestinal, bronsic, cutanat, cerebral, ocular

» favorizeaza stabilizarea membranelor celulare, inclusiv a celor mastocitare

- sustinerea sanatatii sistemului vascular, prin:

» mentinerea structurii normale a capilarelor

» suport in protejarea structurii celulelor endoteliale vasculare in fata actiunii radicalilor liberi

» mentinerea presiunii arteriale normale

» sustinerea nivelului normal de colesterol in sange si a procesului de agregare plachetara in parametri normali

- mentinerea permeabilitatii normale a mucoasei intestinale si a functiei de bariera a intestinului:

» favorizeaza secretia normala de acid gastric si mentine rata normala de peroxidare a lipidelor celulelor gastrice

- sustinerea nivelului si activitatii normale a anumitor enzime implicate in procesele de la nivelul retinei, pancreasului, prostatei, articulatiilor oaselor, creierului

- favorizarea nivelului normal de glucoza prin sustinerea activitatii normale a enzimei aldoz reductaza (enzima implicata in metabolizarea glucozei in sorbitol)

- mentinerea structurii celulelor in fata actiunii radicalilor liberi (actiune antioxidanta)

- sustinerea limitarii depunerilor de grasime la nivel hepatic sau visceral si echilibrarea nivelului de molecule inflamatorii produse de tesutul adipos

- suportul capacitatii de adaptare la stres, prin:

» mentinerea unui nivel echilibrat de neurotransmitatori la nivel cerebral

» suport in reglarea eliberarii normale de cortizol (hormon secretat in perioadele de stres)

» sustinerea activarii receptorilor GABA-A (GABA: neurotransmitator inhibitor)

- echilibrarea nivelului de acid uric prin favorizarea reducerii enzimei xantin oxidaza, enzima care participa la sinteza acidului uric

Compozitie (Per 1 capsula): Quercitina 500 mg

Quercitina face parte din clasa bioflavonoidelor (pigmenti din plante). Acestea sunt substante antioxidante, care contribuie la reducerea radicalilor liberi de oxigen (specii cu efecte negative asupra membranelor celulare si a ADN-ului, putand provoca moartea celulara).

Directii de recomandare

Alergii: cercetarile au demonstrat un puternic efect antihistaminic al quercitinei (principala substanta cu efect antiinflamator, eliberata de organism in reactia alergica). Acest lucru face sa aiba un rol important in reducerea manifestarilor reactiilor alergice: ochi inlacrimati, stranut, nas infundat, respiratie dificila, inrosirea pielii, prurit, edeme.

Reducerea nivelului de colesterol: s-a realizat un studiu, timp de 10 saptamani, avand subiecti fumatori sanatosi, carora li s-au administrat zilnic 100 mg de quercitina, respectiv un grup care a primit placebo. S-au efectuat teste de sange la inceputul si la sfarsitul studiului. Spre deosebire de grupul placebo, la ceilalti subiecti s-a observat o scadere semnificativa a nivelului de colesterol total si de LDL-colesterol si o crestere a HDL-colesterolului.

Afectiuni cardiovasculare: cercetarile au aratat cum quercitina contribuie la reducerea agregarii plachetare (etapa prealabila coagularii sangvine, atunci cand este lezat un vas). Astfel, se evita un accident vascular cerebral sau un atac de cord.

Antitumoral: quercitina actioneaza la nivel celular, interferand cu procesele de transformare a celulelor sanatoase in celule canceroase, maligne; actioneaza prin „inghetarea” rapida a replicarii celulelor canceroase. Acest lucru opreste cresterea tumorii si duce la moartea celulelor canceroase, printr-un proces numit apoptoza (programarea intrinseca a celulelor sanatoase, in vederea impiedicarii reproducerii excesive).

La nivel oftalmic: quercitina si quercitrina (transformată in quercitina de catre bacteriile intestinale) au capacitatea de a proteja cristalinul. Prin inhibarea enzimei aldoz-reductaza, ele previn formarea cataractei.

Alte efecte: efecte benefice in artrita reumatoida, in cistita interstitiala, reduce simptomele prostatitei (inflamatie a prostatei), creste capacitatea de adaptare la stres.

Administare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX730

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Quercetin (antioxidant natural) 500mg 90 capsule vegetale Solaray

Quercetin (antioxidant natural) 500mg 90 capsule vegetale Solaray

30 other products in the same category: