RX751

Produs nou

Super Rhodiola 500mg 30 capsule vegetale Solaray

Lei 74.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 70,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 66,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Super Rhodiola 500mg 30 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Super Rhodiola 500mg Solaray, 30 capsule vegetale, cu proprietati adaptogene ce ajuta organismul sa se adapteze la stres fizic si psihic.

- extract standardizat din radacina de Rhodiola rosea, 500mg/capsula, ce ofera garantat 15mg (3%) rozavine si 5mg (1%) salidrozide (compusi activi)

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Radacina de Rhodiola este considerata a avea proprietati adaptogene, adica ajuta organismul sa se adapteze la stres. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de sustinere a vigorii, longevitatii, functiei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au cercetat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.

Supliment alimentar Super Rhodiola 500mg Solaray contribuie la:

- sustinerea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic:

» are actiune benefica in oboseala si dureri de cap induse de stres

» ajuta la sustinerea sistemului nervos si mentinerea starii de spirit:

▪ mentine nivelurile fiziologice de serotonina, dopamina si norepinefrina prin reducerea actiunii enzimelor implicate in metabolizarea acestora si sustinerea permeabilitatii barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan)

» are actiune benefica in cazul scaderii performantei muncii (ajuta la mentinerea circulatiei normale a sangelui, asociata cu performanta si reactivitatea creierului)

- sustinerea capacitatii de adaptare fizica a organismului (sustine rezistenta pentru performante sportive) prin:

» mentinerea functiei normale a sistemului circulator (ofera suport in furnizarea catre celule a oxigenului si a nutrientilor)

» favorizarea unui flux sangvin normal

- sustinerea metabolismului energetic celular prin mentinerea nivelului normal de adenozin trifosfat (ATP-nucleotid mitocondrial care stocheaza si transporta energia in celule)

- mentinerea nivelului normal de cortizol (contribuie la functionarea normala a glandelor corticosuprarenale, fara feedback negativ pe axa hipotalamus-hipofiza-suprarenale, a glandei tiroide si a gonadelor)

- sustinerea functiei tractului gastrointestinal

Compozitie (Per 1 capsula): Rhodiola 500 mg (Rhodiola rosea) (extract standardizat din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide)

Administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX751

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Super Rhodiola 500mg 30 capsule vegetale Solaray

Super Rhodiola 500mg 30 capsule vegetale Solaray

30 other products in the same category: