RX763

Produs nou

Valeriana 30 capsule vegetale Solaray

Lei 68.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 65,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 61,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Valeriana 30 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Valerian, Solaray, 30 capsule vegetale cu extract de valeriana, suport in inducerea starii de calm si a instalarii somnului

- contine 2 tipuri de extracte: extract standardizat din radacina de Valeriana, 300mg/capsula, ce ofera garantat 0.8% acid valeric (compus activ) si extract din radacina de Valeriana, 200mg/capsula

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Supliment alimentar Valerian, Solaray contribuie la:

- sustinerea reducerii factorilor ce influenteaza calitatea somnului (durata inadecvata de somn, dificultate in a adormi, trezire greoaie dimineata, numar crescut al trezirilor nocturne, lipsa de energie, concentrare scazuta, iritabilitate) prin:

» mentinerea calitatii si a latentei somnului (perioada de timp necesara pentru a adormi)

» favorizarea activarii receptorilor GABA si adenozina implicati in reglarea somnului

» inducerea unui somn odihnitor prin activarea receptorilor serotoninergici 5-HT-5a

» sustinerea starii de calm si suport in reducerea starii de neliniste, de agitatie, de stres, inclusiv in cazul femeilor aflate la menopauza (ofera suport in cresterea nivelului de serotonina)

mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, prin:

» normalizarea tensiunii arteriale

» sustinerea elasticitatii si a rezistentei vaselor de sange

- sustinerea reducerii manifestarilor gastrointestinale prin actiune antispastica

Compozitie (Per 1 capsula): Valeriana 300 mg (Valeriana officinalis) (extract standardizat din radacina, garantat 2.4mg [0.8%] acid valeric), Valeriana 200 mg (Valeriana officinalis) (radacina)

Administrare: 1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX763

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Valeriana 30 capsule vegetale Solaray

Valeriana 30 capsule vegetale Solaray

13 other products in the same category: