RX774

Produs nou

Vitex 400mg (echilibru hormonal) 100 capsule vegetale Solaray

Lei 46.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 44,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 41,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Vitex 400mg (echilibru hormonal) 100 capsule vegetale Solaray

Supliment alimentar Vitex 400mg, Solaray, 100 capsule vegetale, suport natural al echilibrului hormonal feminin si al fertilitatii

- contine extract din fruct de Vitex, 400mg/capsula

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane, ce ajung pana la 50 de zile de administrare

Procesul de reproducere la femei si barbati se afla sub controlul complex al numerosilor hormoni din organism. Acesta se bazeaza pe un echilibru hormonal adecvat pentru a functiona corespunzator. Echilibrul dintre hormonii androgeni si estrogeni, precum si nivelul de testosteron din corpul uman sunt frecvent asociate comportamentului si activitatii sexuale.

In cazul femeilor, hormonul foliculostimulant (FSH), hormonul luteinizant (LH), progesteronul, prolactina, estrogenul dar si alti hormoni, controleaza ciclul menstrual si sprijina embrionul in curs de formare.

Supliment alimentar Vitex 400mg, Solaray contribuie la:

- mentinerea structurii normale a aparatului genital feminin si favorizarea fertilitatii:

» suport in cresterea nivelului de progesteron (favorizeaza eliberarea hormonului luteinizant-LH)

sustinerea echilibrarii ciclului menstrual

- suportul reducerii manifestarilor premenstruale (bufeuri, iritabilitate, congestia sanilor, modificari ale dispozitiei, disconfort abdominal, modificari ale calitatii somnului), prin:

» suport in echilibrarea nivelului prolactinei

» favorizarea cresterii nivelului melatoninei in timpul somnului

- sustinerea reducerii manifestarilor asociate perimenopauzei:

» ofera suport in echilibrarea raportului estrogeni/progesteron

- favorizarea reducerii actiunilor asociate nivelului de prolactina peste limitele fiziologice la barbati si a manifestarilor determinate de secretia acesteia la nivel hipofizar

Compozitie (Per 1 capsula): Vitex 400 mg (Vitex agnus-castus) (fruct)

Componente bioactive: Glicozide Iridoide (agnuside, Aucubine), Uleiuri Volatile (alfa-pinen, Beta-pinen), Alcaloizi (viticin), Flavonoide (casticin, Kampferol, Quercetagetin, Vitexin, Apigenin, Luteolin), Acizi Grasi Esentiali (palmitic, Oleic, Linoleic, Stearic), Diterpeni (rotundifuranen, Vitexilactone, Viteagnusines, Vitetrifolines)

Administrare: Cate 1 capsula de 2 ori/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Cod: RX774

Brand: SOLARAY

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vitex 400mg (echilibru hormonal) 100 capsule vegetale Solaray

Vitex 400mg (echilibru hormonal) 100 capsule vegetale Solaray

28 other products in the same category: