BH1029

Produs nou

Rhodiola rosea bio 550mg, 60 capsule vegane Raab

Lei 89.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 85 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 80,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Rhodiola rosea bio 550mg, 60 capsule vegane Raab

Rhodiola rosea este o planta foarte robusta, care creste în principal pe un pamânt steril si într-un climat rece. Se poate dezvolta chiar si în conditii dificile de crestere în regiunile arctice si montane. Vitamina C continuta în capsule contribuie la sustinerea sistemului imunitar si a sistemului nervos.

Rhodiola rosea este un adaptogen puternic, fiind folosita in stari emotionale oscilante, depresie, anxietate. In medicina traditionala chineza este folosita pentru tratarea racelii si gripei, deci pentru ridicarea imunitatii, in timp ce poporul mongol a folosit de secole rhodiola rosea pentru a preveni tuberculoza si cancerul.

O cutie contine 60 capsule de 550 mg, 33 g

Ingrediente: extract de rhodiola rosea 54%*, capsula din: hidroxipropilmetilceluloza (celuloza naturala, vegana), extract de pulbere de fructe 10% acerola*, maltodextrina*. *din agricultura ecologica certificata

Mod de administrare: Dimineata, pe stomacul gol, luati 2 capsule cu mult lichid.

Nota: Nu trebuie sa se depaseasca doza zilnica recomandata. Suplimentele dietetice nu reprezinta un substitut pentru o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la îndemâna copiilor mici. O dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos este foarte important.

Fabricat in Germania.

Notificare S.N.P.M.A.P.S. nr. 14414/27.01.2021

Cod: BH1029

Brand: RAAB VITALFOOD BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Rhodiola rosea bio 550mg, 60 capsule vegane Raab

Rhodiola rosea bio 550mg, 60 capsule vegane Raab

30 other products in the same category: