RX783

Produs nou

Advanced Acidophilus Plus (Probiotice) 60cps vegetale Solgar

Lei 78.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 74,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 70,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Advanced Acidophilus Plus (Probiotice) 60cps vegetale Solgar

Acidophilus Plus avansat este util pentru menținerea sănătății intestinelor, în caz de diaree, constipație, candidoză, gaze intestinale, dar și în cazul utilizării de antibiotice, contraceptive orale sau corticosteroizi. Contribuie la refacerea florei intestinale și atenuează simptomele colonului iritabil, având în mod general un rol în funcționarea mai bună a întregului organism.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten, lactoza, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar numai pentru adulți, una (1) capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Compozitie: Fiecare capsulă vegetală asigură: Complex Acidophilus Plus avansat ce asigură:

-L. acidophilus, LA-5® 250 milioane microorganisme,

-B. lactis, BB-12® 250 milioane microorganisme.

Alte ingrediente: dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal - 500mg, celuloza microcristalina (agent de incarcare), stearat de magneziu vegeta; (agent antiaglomerant).

Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisa (Sida, limfom, tratamente indelungate cu corticosteroizi). Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX783

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Advanced Acidophilus Plus (Probiotice) 60cps vegetale Solgar

Advanced Acidophilus Plus (Probiotice) 60cps vegetale Solgar

30 other products in the same category: