RX784

Produs nou

Advanced Multibillion Dophilus 60cps vegetale Solgar

Lei 183.0

-5%

Lei 173.9

Pret Redus

Advanced Multibillion Dophilus 60cps vegetale Solgar

Există aproximativ 500 de specii de bacterii care trăiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hrănesc cu fibre și, în acest proces, generează diferiți acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controlând astfel răspândirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutând la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importantă asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, în favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dietă corespunzătoare (săracă în zaharuri) și suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinații ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomină în diferite zone ale tractului digestiv și sunt rezistente la diferite condiții, fiind importante pentru sănătatea și funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt ușor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să menținem nivelurile corespunzătoare de bacterii „prietenoase” și, în consecință, un nivel ridicat al sănătății.

Advanced Multibillion DophilusSolgar asigură microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la menținerea sănătății florei intestinale. Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de vârstă, Solgar dispune de o gamă potrivită pentru toate vârstele și scopurile.

Probioticele Solgar:
• Sunt 100% lipsite de lactoză
• Conțin polizaharide în capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului și pentru a alimenta în mod simultan probioticele în tractul intestinal.
• Au o compoziție exactă, indiferent de lot
• Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le crește stabilitatea

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1)  capsula vegetala pe zi, preferabil în timpul mesei

Fiecare capsulă vegetală asigură:

Complex avansat Dophilus® cu miliarde de microorganisme ce asigură:

L. acidophilus, LA-5 1.25 miliarde microorganisme

L. paracasei, L. CASEI 1.25 miliarde microorganisme

L. rhamnosus GG, LGG& 1.25 miliarde microorganism

Alte ingrediente: Maltodextrină, celuloză microcristalină, culturi, alginat de sodiu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, celuloză vegetală.

Contraindicatii:Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX784

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

Write a review

Advanced Multibillion Dophilus 60cps vegetale Solgar

Advanced Multibillion Dophilus 60cps vegetale Solgar

30 other products in the same category: