RX806

Produs nou

Chromium Picolinate 100mg (Picolinat de Crom) 90 tablete Solgar

Lei 54.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 51,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 48,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Chromium Picolinate 100mg (Picolinat de Crom) 90 tablete Solgar

Cromul servește la potențarea eficienței insulinei, hormonul responsabil pentru metabolizarea zahărului din sânge.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni 

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare tabletă asigură: Crom (sub formă de Chromax, picolinat de crom [trivalent]) 100 µg 250%VN

Ingrediente: O (1) capsulă vegetală conține: agent de încărcare (celuloză microcristalină), membrana capsulei vegetale (hidroxipropil metilceluloză), agent antiaglomerant (magneziu stearat de origine vegetală), gumă de celuloză, Crom (sub formă de Chromax† {picolinat de crom [trivalent]}).

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten și produse lactate conservanți, arome sau coloranti artificiali.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX806

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Chromium Picolinate 100mg (Picolinat de Crom) 90 tablete Solgar

Chromium Picolinate 100mg (Picolinat de Crom) 90 tablete Solgar

30 other products in the same category: