RX813

Produs nou

Cranberry Extract cu Vitamina C (Extract de Merisoare) 60 capsule Solgar

Lei 91.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 86,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 82,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Cranberry Extract cu Vitamina C (Extract de Merisoare) 60 capsule Solgar

Merișoarele sunt utilizate în medicina tradițională pentru tratarea și prevenirea cistitei și a altor infecții ale tractului urinar.

Cercetările științifice moderne au demonstrat faptul că antioxidanții conținuți de merișoare protejează împotriva radicalilor liberi și inhibă adeziunea bacteriilor patogene la pereții tractului urogenital, D-manoza și acidul hipuric fiind principalele substanțe active implicate în acest proces.

Capsulele Solgar pe bază de merișoare naturale sunt obținute în mod exclusiv din merișoare proaspete.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la două (2) capsule vegetale pe zi, înainte de masă.

Fiecare capsulă vegetală asigură: Pudră de concentrat din merișoare 400 mg

Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 60 mg

Ingrediente/capsulă: concentrat (50:1) din fructe de afin american (vaccinium macrocarpon)** 400 mg, hidroxipropilmetilceluloză (membrana vegetală a capsulei), Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg (75% VNR*), dioxid de siliciu și stearat de magneziu vegetal (agenți antiaglomeranți). (*VNR=Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulamentului U.E. 1169/2011.**Doza zilnică nu a fost stabilită).

Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, grâu, soia, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX813

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Cranberry Extract cu Vitamina C (Extract de Merisoare) 60 capsule Solgar

Cranberry Extract cu Vitamina C (Extract de Merisoare) 60 capsule Solgar

30 other products in the same category: