RX831

Produs nou

Formula VM Prime for Women 90 tablete naturale Solgar

Lei 183.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 173,9 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 164,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Formula VM Prime for Women 90 tablete naturale Solgar

Formulă cu putere ridicată pe bază de multivitamine și minerale, cu soia

Formulă avansată, destinată femeilor aflate la menopauză și post-menopauză. Elaborată științific pentru a asigura substanțele nutritive ce întăresc oasele, susțin sănătatea cardiovasculară și în general contribuie la gestionarea eficientă a simptomelor menopauzei. Poate reduce stresul oxidativ.

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, un (1) comprimat pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

O (1) tablete asigură: Calciu (sub formă de citrat de calciu) 100 mg , Magneziu (sub formă de citrat de magneziu) 50 mg, Vitamina C (sub formă de Ester-C®, ascorbat de calciu) 133.3 mg, Vitamina E (400 UI, sub formă de succinat acid de d-alfa tocoferil) 89.33 mg α-TE, Complex de bioflavonoide din citrice 83.33 mg, Colină (sub formă de bitartrat) 16.66 mg, Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 6 mg, Acid pantotenic (sub formă de D-pantotenat, calciu) 26.66 mg, Zinc (sub formă de picolinat) 5 mg , Tiamină (vitamina B1, sub formă de mononitrat de tiamină) 16.66 mg , Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) 16.66 mg** , Luteină (sub formă de prep. de gălbenele) 1 mg , Vitamina K2 (conține soia și lapte) (sub formă de menaquinonă-7) 15 µg , Pudră din germeni de boabe de soia ([2%] izoflavone) 20 mg, Inositol 16.66 mg, Vitamina B2 (riboflavină) 16.66 mg, Niacină (vitamina B3, sub formă de nicotinamidă) 16.66 mg NE 13%VNR*, Biotină (sub formă de prep.) 100 µg , Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 16.66 µg , Glicerină vegetală, Mangan (sub formă de gluconat) 0.22 mg , Cupru (sub formă de gluconat) 166.6 µg, Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină prep.)166.66 µg , Molibden (sub formă de molibdat de sodiu) 16.66 µg, Folat (sub formă de prep.) (acid pteroilmonoglutamic) 133.33 µg , Vitamina D3 (1000 UI, sub formă de colecalciferol) 8.33 µg , Bor (sub formă de borat de sodiu, acid citric) 33.33 µg, Crom (sub formă de Chromax®, picolinat de crom) 66.66 µg, Iod (sub formă de iodură de potasiu prep.) 50 µg.

Ingrediente: citrat de calciu, agent de încărcare (celuloză microcristalină), citrat de magneziu, ascorbat de calciu, succinat acid de D-alfa-tocoferil, bioflavonoide din citrice, agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal), gumă de celuloză, Colină (sub formă de bitartrat), agent de glazurare (hidroxipropilmetil celuloză) glicerină vegetală, pantotenat de calciu, picolinat de zinc, coloranți (dioxid de titan, sfeclă roșie), mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxina, Pulbere de germeni de Soia (contine [2%] izoflavone), inozitol, nicotinamidă, riboflavină, mangan (sub formă de gluconat), Cupru (sub formă de gluconat), beta-caroten din surse naturale, Luteină (marigold prep.), Crom (sub formă de picolinat [Chromax®]), Bor (sub formă de borat de sodiu, acid citric), Acid folic (acid pteroylmonoglutamic), L- selenometionină, Biotină, Iod (sub formă de iodură de potasiu), Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină), Molibden (sub formă de molibdat de sodiu), Vitamina K2 (sub formă de menachinonă-7), Vitamina D3 (ca colecalciferol).

Nu conține gluten, grâu, drojdie, conservanți, arome.

Aleg SOLGAR deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

- Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

- Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

- Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Cod: RX831

Brand: SOLGAR

Informatiile prezentate pe site-ul www.biorganicbubu.ro au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Danucol SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Formula VM Prime for Women 90 tablete naturale Solgar

Formula VM Prime for Women 90 tablete naturale Solgar

30 other products in the same category: